Pilkkua pilkun perään

Oon pitkään ihastellut mm. Kynsisirkuksen Kaisan tekemiä pilkkukynsiä, ja viikonloppuna innostuin kokeilemaan itsekin ranskispolkkapilkkuliukua (mikä termi!). En ollut ihan varma mikä on paras ja järkevin lähestymistapa tällaiseen manikyyriin, joten luonnollisesti hyppäsin suoraan syvään päähän ja ajattelin soveltaa lakkausta siinä tekemisvaiheessa – se on aina tosi fiksua..!

Värimaailmaksi valitsin itselleni tunnusomaisesti vaaleanpunaisen lisättynä valkoisella, lakoiksi valikoituivat Essie-laatikosta Blancin lisäksi Lovie Dovie, Go ginza ja Need a vacation. Pisteeksi iin päälle pilkuttelin palluroita myös Color Clubin Halo-graphicilla.

20140705-160018-57618173.jpg

Pohjalla on 2 kerrosta Essien Mademoisellea, jota on luojan kiitos jo tulossa maailmalta varapullo! Eka pulloni alkaa nimittäin olla jo viimeisiä tippoja vaille tyhjä.

Tämäntyylinen lakkaus oli yllättävän helppo tehdä, ainoa joka tuotti itselleni vaikeuksia oli lopettaa pilkutus ajoissa. Muutamasta kynnestä olisin voinut ottaa joitakin pilkkuja mielellään pois, mutta kyllä nämäkin olivat mielestäni kokonaisuutena ihan onnistuneet.

20140705-222442-80682794.jpg

Aurinkoista viikonjatkoa!

Translation: I decided to try the dotted french tip manicure for the first time and went – naturally – with light pink & white polishes. It’s a cute mani but oh so hard to photograph correctly! Please see below the polishes used.

Have a great week everybody!

Kynsillä:

  • Orly – Nailtrition & Essie – First base
  • Essie – Mademoiselle (2 krs)
  • Essie – Blanc, Lovie dovie, Need a vacation, Go ginza
  • Color Club – Halo-graphic
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

 

Mainokset

17 thoughts on “Pilkkua pilkun perään

  1. Mullakin on tälläinen pilkkuranskis pyörinyt mielessä jonkin aikaa, mutta tiedän, että en osaa lopettaa ajoissa pilkutusta ja koko kynsi on pian niitä pieniä palleroita täynnä :’)

  2. Ihanat! Mulla on kans vaikeus pilkuttamisessa se lopettaminen, ja niinpä mulla onkin aina liikaa niitä pilkkuja ja lopputuloas ei sitten enään mielytäkkään :oD

  3. Sulla on sama lähestymistapa kuin mullakin, suoraan asiaan vaan ja sit ihmetellään kun ei toiminutkaan:D Nää kyllä toimii mahtavasti, pilkkufani henkäilee ihastuneena:)

  4. Oi, kuinka nätit! Pitäisi itsekin rohkaistua pilkuttamaan joskus, mutta muistaakseni omat yritelmäni ovat menneet aika lahjakkaasti metsään…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s