Kokeilemattomien laatikolla

Kaikenlaisia kauniita kesälakkoja on tuotu tietoisuuteeni viime aikoina (KBShimmer, I’m looking at you!) mutta edelleen rajallinen budjetti haittaa harrastustoimintaa. Päätinkin tilanteeseen harmistuneena käydä läpi kynsilakkatikkuni ja katsoa, montako kokeilematonta lakkaa jemmastani löytyy – koska sehän on vähänkuin uusia lakkoja hankkisi, kun lakkaa kynnet kokeilemattomalla lakalla, eikö?

Oma aikansa siinä meni kun kävin kaikki swatch-tikut läpi, ja lopulta pääsin kokeilemattomissa lukuun 82. Kahdeksankymmentäkaksi. 82 kaunista lakkaa, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet vallan vaille huomiota tikuttamisen jälkeen! Mikä synti! Päätinkin siinä hetkessä ottaa kokeilemattomien lakkojen läpikäymisen missiokseni ennen vuodenvaihdetta: yritän käyttää jokaista lakkaa vähintään kerran lakkauksissa.

20140622-112523-41123022.jpg

 

Laskin, että loppuvuoden viikkomäärä huomioiden minun tulisi testata 3 lakkaa viikossa – mun tahdilla ei se ole ongelma. Päätin myös olla ottamatta minkäänlaista stressiä lakkojen kokeilemisesta, jos haluan lakata välillä jollain vanhalla tutulla lakalla niin annan mennä. Kokeilemattomista löytyi kylläkin sellaisia kaunokaisia, että innolla odotan hommaan ryhtymistä!

Testaamisen perusteella teen päätöksen siitä, jääkö lakka jemmaani vai päätyykö se kirppislaatikkoon. Sen takia en ole halunnut käyttää kokeilemattomia vain johonkin pieneen koristelujuttuun, vaan olen lakannut kynnet pääosin kyseisellä lakalla. Tästä syystä johtuen varsinainen nail art (kuulostaapas hienolta!) on jäänyt minimiin ja kyseessä on enemmänkin swatchaus kuin varsinaisten manien tekeminen. Tietty mukana on aina yksi aksenttikynsi piristystä tuomaan, se nyt on selvä!

Mutta siis. Ensimmäisenä kokeilemattomista kynsille valikoitui Morgan Taylorin Scene queen, vaaleanharmaa creme jossa on mukana runsaasti hopeista hitulaa:

20140622-112429-41069289.jpg

Edit: Kaunis aksenttikynsi on kopioitu IG-käyttäjä @jewsie_nails :ilta 🙂

Hitulamäärä teki lakasta jo varsin metallisennäköisen, eikä se siten miellyttänyt omaa silmääni juuri lainkaan. Kynsillä 3 helpohkoa kerrosta. Tämä lakka päätyy kirppikselle.

Kynsillä:

 • Morgan Taylor – Scene queen (3 kerrosta)
 • koristerusetti eBaysta
 • OPI – I snow you love me (glitterit)
 • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

 

Seuraavaksi otin lakkaukseen OPI:n Sparrow me the draman, jota olen kyllä tainnut yhteen kynteen käyttää aikaisemminkin, mutta en tarkkaan muista millainen lakka on kyseessä. Katselen Sparrow’ta usein muiden vaaleanpunaisten OPIen vieressä lakkalaatikossa, ja olen monta kertaa jo meinannut laittaa sen kiertoon, sillä se on näyttänyt jotenkin liian vanhanaikaiselta vaaleanpunaisten kanssalakkojensa rinnalla. Onneksi en kuitenkaan tehnyt niin, sillä lakka on aivan älyttömän kaunis kynsillä!

20140622-112430-41070031.jpg

Aksenttina Color Clubin Sultry diva, jonka olen myös usein meinannut heivata hukkaan. Sekin saa jäädä jemmaani, sillä sen kultainen säihke on kuin tehty aksenttilakkauksiin. Kahdella kerroksella peittävä lopputulos. Tämän vierellä harkitsen jo vakavasti laittavani huonosti peittävän ja pahalta haisevan Cirque’n Ica valleyn kiertoon, sillä juuri Sultry divan kaltainen kultaglitterin tulee olla! Ja ajatella, että tämäkin on lojunut jemmassani kokeilematta jo varmaan vuodesta 2012…

Kynsillä:

 • OPI – Sparrow me the drama (2 kerrosta)
 • Color Club – Sultry diva (2 kerrosta)
 • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

Translation: I went through my swatch sticks and counted all the untried nail polishes I have in my stash and the end result was 82. Eighty two! 82 beautiful polishes that have been neglected since swatching them on swatch sticks – what a shame!

Therefore I decided I’d try and use them before the end of 2014 and here are three first polishes: Scene queen by Morgan Taylor, Sparrow me the drama by OPI and Sultry diva by Color Club. I loved Sparrow me the drama and Sultry diva but unfortunately Scene queen did not look that lovely on me so it has to go. I can’t wait to try all the pretties I have on my untrieds!

Mainokset

10 thoughts on “Kokeilemattomien laatikolla

 1. Kauniita lakkoja kaikki tyynni, mutta iskin silmäni Morgan Tayloriin eli jos päätät luopua siitä niin voisin sopivissa olosuhteissa tarjota sille uuden kodin 🙂

  • En ole vielä ennättänyt laittaa lakkaa kirpalle, mutta pidän Morganin varattuna sulle 🙂 Laitan jossain vaiheessa viestiä vaikka FB:n puolella

 2. Kauniita kynsiä jälleen 🙂
  Mie en edes uskalla laskea montako testaamatonta lakkaa miulta löytyy… 😀

 3. Voi miten ihania kynsiä. ❤ Scene gueen on upea. 😮

  Mä en uskalla, en halua, en pysty edes ajatella kokeilemattomien lakkojen määrää. 😀 Pelkät indiet vie jo useita laatikoita kaapissa. 😀 Hamsteri täällä hei. Mutta lakka kerrallaa kokeilemaan… 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s