Tiukkaa shittiä

Ja siis oikein todella shittiä. Nimittäin China Glazen oranssi Metro pollen-tin, joka on heittämällä mun lakkaushistoriani karmein lakka. En tiedä missä mielenhäiriössä olen tilannut lakan, todennäköisesti olen ajatellut käyttää sitä ranskistipeissä. Siinä hommassa lakka olisi varmasti toiminutkin, mutta jotkin pimeät voimat saivat mut lakkaamaan kynteni sillä – ja vain sillä. Todennäköisesti hetken kestäneet hiostavat helteet saivat mun pääni jotenkin vinksalleen tai ainakin haluamaan kirkasta, hyväntuulista lakkaa kynsille. Kirkasta Metro pollen-tin tosiaan on, hyväntuulista – ei niinkään.

Totesin jo ensimmäisellä lakkakerroksella, ettei tilanne tule päättymään hyvin. Lähdin sutimaan lakkaa liian ohuelti, jonka seurauksena Metro pollen-tin kuivui ennen aikojaan ja kaljuuntui miten tykkäsi. No, ajattelin toisen, reilusti runsaamman kerroksen auttavan asiaa. Juu ei. Edelleen kaljuuntumista ja kuivumista, ja lakkaa oli pakko uittaa pitkin kynsinauhoja jotta lopputuloksesta olisi saanut edes jollain lailla siedettävän. Laitoin lopulta vielä kolmannen paksun kerroksen ja ryhdyin siistimispuuhiin. Asetonia kului varmaan puolen pulloa ja aikaa meni valehtelematta puoli tuntia, mutta sain kuin sainkin lopputuloksesta ihan nätin.

Ei ehkä kuvan perusteella uskoisi, että melkein väänsin itkua tehdessäni tätä yksinkertaista lakkausta:

20140529-214832-78512581.jpg

Nimettömässä Suzi’s Hungary Again! -lakkauksesta kierrätetty It’s frosty outside.

Tarkoitus oli koristella lakkaus vielä saman illan aikana, mutta ei tullut mitään. Välittömästi kuvan ottamisen jälkeen olohuoneen sohvalla sihahti kylmä, hermoja lepuuttava olut ja palasin koristelujen pariin vasta seuraavana iltana. Silloinkin tein vain yksinkertaiset polkkapilkut, koska kun kerran on Metro pollen-tinin kynsilleen siedettävästi saanut, ei saavutusta halua peittää koristeluilla.

20140529-214831-78511660.jpg

Kynsisiskot, pysykää kaukana tästä lakasta. Se saattaa näyttää nätiltä mutta on hirveintä paskaa ikinä.

Translation: Metro pollen-tin by China Glaze is a challenging polish, to put it mildly. I almost lost my mind applying it on my nails and after I was done I did not want to cover it with anything too loud. Because once you’ve applied Metro pollen-tin and haven’t lost your mind you deserve a medal of some sort. It’s that hideous.

Kynsillä:

 • Orly – Nailtrition & Essie – First base
 • China Glaze – Metro pollen-tin (3 kerrosta)
 • Essie – Blanc
 • Essie – Mademoiselle & OPI – It’s frosty outside
 • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

8 thoughts on “Tiukkaa shittiä

 1. En usko että voi olla yhtä paska kuin esim. OPIn Gargantuan Green Grape, yksi harvoja, joilla lakkaamisen olen jättänyt kesken 😀

  • GGG:llä lakkasin just joku viikko sitten ja se suorastaan liukui kynsille Metroon verrattuna! Mä en tajuu mitä CG on tehnyt tälle lakalle saadakseen koostumuksen noin kamalaksi, hyh.

 2. Nauroin ihan ääneen täällä 😀
  Lainasin tätä lakkaa kaveriltani, totesin parin kynnen jälkeen olevani iloinen, ettei lakka ole omani!
  Sä saat kyl noi pilkut aina niin kivasti!

  • Muakin naurattaa tää jo, silloin ei… Oo tyytyväinen että sait palauttaa lakan kaverille! Mä en ees tohdi laittaa tätä kirpalle kun en kehtaa ottaa tosta mitään hintaa… Kauhee lakka.

 3. Mä kyllä repesin täysin tätä lukiessani. Ihan mahtava postaus! Muutenkin kyllä ihmettelen noita sun kädentaitoja 🙂 Mukavaa juhannusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s