Miami Handjobs: Tetris Vinyl Quickies

Vaihtoehtoinen otsikko: Miamilaista tetris-käsihoitoa

Kun Robbien Tukholman-keikan jälkeisenä aamuna pötköttelee kaverin vuodesohvalla ja surffailee pisin nettiä, saattaa tehdä heräteostoksia, jotka unohtaa myöhemmin tehneensä. Siinä tapauksessa ihmettelee postilaatikkoon ilmestynyttä vaaleansinistä kirjekuorta, jonka lähettäjänä on kaksimielisessä päässäni mehukkaita ajatuksia herättänyt Miami Handjobs. Hetki meni ennenkuin tajusin, että Ruotsista käsin tilaamani kynsivinyylit – tai siis Miami Handjobsin termein ’vinyl quickies’ ovat saapuneet!

Miami Handjobs on @teismomin Nail Vinylsejä vastaava pulju, nettikaupasta (en hyödy klikkailuista tai mahdollisista ostoksistanne mitenkään!) löytyy vinyylejä chevroneista suoriin ja aaltokuvioista tetris-vinyyleihin, ja juuri näitä tetris-versioita tilasin mielenkiinnosta itsellenikin. Tilasin samantien arkilliset kaikkia kolmea kokoa tetriksiä, hintaa per arkki tuli 5 USD. Postarit olivat tilauksessani ilmaiset ja toimitusaika melko tarkkaan 3 viikkoa.

20140605-114943-42583048.jpg

Halusin tottakai kokeilla tetriksiä heti ranskistippeinä ja aloitin pienimmistä vinyyleistä. Lakkasin pohjalle normaalit systeemit, eli Nailtrition, First base sekä 2 kerrosta Essien Mademoisellea kuorrutettuna HK Girlillä.

20140605-124043-45643078.jpg

(Ylläoleva kuva otettu luonnonvalossa)

Puolen tunnin odottelun jälkeen ryhdyin varsinaisiin vinyylihommiin ja olin positiivisesti yllättynyt: tetrikset olivat huomattavasti ohuempaa materiaalia mitä orkkis-kynsivinyylit ja ne asettuivatkin hyvin koverille kynsilleni. Vinyylien tarttumaote oli myös hyvä, muttei kuitenkaan pohjalakkoja mukanaan vievä. Tietty tässä auttoi reilu pohjalakkojen kuivumisaika.

20140605-115153-42713774.jpg

(Ylläoleva kuva otettu lightboxissa)

Työstin vinyylejä jälleen yksi kynsi kerrallaan, eli vinyyli kynnelle, Flip flop fantasy tippeihin ja vinyylin poisto samantien pinsettejä apuna käyttäen. Vinyylit irtosivat siististi ja tetris-kuvioiden reunat pysyivät mukavan skarppeina. Hetken kuivatus, HK Girl päälle ja ihastelemaan kirkuvan neonoransseja kynsiä 🙂

Nämä ovat täydelliset helteisiin kesäkuun päiviin! Ja myös öihin, allaoleva kuva on napattu olohuoneessamme illan hämyssä klo 22.30:

Glow in the dark!

Glow in the dark!

Tykkään näistä kynsistä ihan mielettömästi, tällaiset kirkkaat ranskistipit on mun kesän kynsihurahdusten kärkipäässä!

Postaustahtini on viime aikoina hakenut sopivaa aikatauluaan, ja jatkossa pyrinkin postaamaan maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin. Näin rytmi on itselleni selvä ja siinä tulee pysyttyä ja ehkäpä se selkeytyy myös teille lukijoille paremmin. Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

Translation: After using (and loving!) the original Nail Vinyls from @teismom I wanted to try the Vinyl Quickies by Miami Handjobs as well. I can’t with that name..! I ordered all three sizes of the tetris vinyls and tested the smallest ones first. I was positively surprised how good quality these vinyls were: they are slightly thinner than Nail Vinyls so they fit perfectly on my curvy nails. They stick beautifully and left behind crisp, clean lines. And of course Flip flop fantasy is the perfect glow-in-the-dark in-your-face neon orange – I love it!

Kynsillä:

  • Orly – Nailtrition, Essie – First base
  • Essie – Mademoiselle (2 krs)
  • Tiny Tetris Vinyl Quickies by Miami Handjobs
  • China Glaze – Flip flop fantasy
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

10 thoughts on “Miami Handjobs: Tetris Vinyl Quickies

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s