Helpotusta reissunjälkeiseen alakuloon

Reissussa on kiva käydä ja aina on mukava tulla kotiin, mutta yleensä jossain vaiheessa iskee päälle sellainen määrittelemätön ankeuden tunne, kun tajuaa että kauan odotettu matka on tehty ja sen jälkeen arki jatkaa jälleen omalla painollaan. Mulla oli tällainen fiilis jälkimmäisen Robbien keikan jälkeen, joten tartuin Tukholmasta ostamaani Suzi’s Hungary Again! -lakkaan ja ryhdyin sillä karkottamaan alakuloa.

Olen himoinnut tätä OPIa hyvinkin puolitoista vuotta, näin jälkeenpäin mietittynä en tajua, miksi en ole hankkinut sitä aikaisemmin. Lakka on kauniin korallinpinkki sävyltään, joten se sopii minulle kuin nakutettu (tästä tulee mieleen CG:n Surreal appeal) ja lirumaisen koostumuksensa ansiosta sitä oli mukava lakata.

Nimettömän rajasin single chevron -kynsivinyylillä ja lakkasin OPI:n I’s frosty outsidella sekä HK Girlillä poistaakseni karhean pinnan. Kuvia varten lisäsin vielä suloisen eBay-ostosrusetin:

20140529-100459-36299256.jpg

20140529-100501-36301091.jpg

Lakka ei ollut noin pinkki mitä kuvat antavat ymmärtää, nurmikkokuvassa väri on lähempänä totuutta.

Rusetti ei ollut kynsillä käytännöllisimmästä päästä, joten tuunasin kynsiä edelleen: nimettömään irtoglittereitä ja Hungaryn päälle hairspray-metodilla Gina Tricot’n Whitea. Tein tähän liittyen lyhyen IG-tutovideon, sen voi käydä tiiraamassa @sinney -tililläni 🙂

20140529-100500-36300025.jpg

Tykkäsin ihan mielettömästi SHA!:sta sekä tuosta hentoisesta verkkoefektistä – reissunjälkeinen alakulo oli selätetty näillä kynsillä!

20140529-100502-36302161.jpg

Kynnet mätsäsivät myös täydellisesti hellemekkoni kanssa ❤

Translation: After my two trips to see Robbie Williams I wanted to try on one of the polishes I bought from Stockholm. I chose Suzy’s Hungary Again! by OPI as the first one and paired it with It’s frosty outside accent nail. The bow is a purchase off eBay. I’ve tried the hairspray method with this mani, I used White by Gina Tricot and absolutely loved the delicate effect it created! There’s a short tutorial video on my IG account (@sinney) if you’re interested 🙂

Kynsillä:

  • Orly Nailtrition & Essie – First base
  • OPI – Suzi’s Hungary Again!
  • OPI – It’s frosty outside
  • Essie – Mademoiselle (nimetön)
  • Gina Tricot – White
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

5 thoughts on “Helpotusta reissunjälkeiseen alakuloon

  1. Päivitysilmoitus: Neonvärejä ja hiussprayta | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s