Ai vaaleanpunaista? No mikä jottei!

Mun lakkakokoelmassani on ehdottomasti eniten erisävyisiä vaaleanpunaisia lakkoja, ja jos haluan tehdä kynnet, joiden pitää pysyä kynsillä pitempään kuin 2 päivää, valitsen yleensä vaaleanpunaista. Se on väri, joka sopii useimmiten vaatetukseeni ja väri josta todella tykkään. Vaikka kokoelmasta löytyy myös useampi hennon vaaleanpunainen lakka, ostelen mä niitä ihan surutta aina kun sellainen jossain uudessa kokoelmassa julkaistaan – eikä oo edes huono omatunto! Viimeisin hankinta on Essien tämän kevään kokoelmasta löytyvä Romper room, jonka tilasin Nail Suppliesiltä suurien odotusten saattelemana. Vielä mikään lakka ei ole pystynyt pistämään suloisuudessaan Essien No baggage pleasea paremmaksi, joten halusin kokeilla olisiko Romper roomista NBP:n voittajaksi.

Aika pian lakan testaamisen jälkeen kävi ilmi, että minun kynsilläni Romper room on hyvin paljon Essien Fijin kaltainen: hyvin kalpea vaaleanpunainen, lähes valkoinen. Fijiä tuntuu liikkuvan kahta eri versiota, tuota liki valkoista sekä ihanaa, rehellisen vaaleanpunaista. Ja tietty mulla on just se valkoinen versio, pöh. Jos joku haluaa myydä oman pinkkisensä, niin huutaa hep kommenttien puolella! 🙂

20140407-160001.jpg

Romper roomia kynsillä 3 kerrosta ja kaverina nimettömässä on China Glazen Polarized.

20140407-160105.jpg

Romper room oli näin lakattuna jotenkin liian mitäänsanomaton, joten sudin sen päälle vielä kerroksen Fairy dustia. Lopputulos ei ollut kovinkaan mieluinen, joten nämä lakkaukset eivät tainneet kestää edes kahta päivää. Oon mä silti niin houni näitten hemppisvaaleanpunaisten kanssa, etten varmaan raaski luopua Romper roomista, mutta en aio potea siitä(kään) huonoa omaatuntoa, kyllä mun laatikkoon yksi melkein-täydellinenkin mahtuu!

Vielä ennen poistamista lisäsin keskisormeen siksak-kuvioinnin kynsivinyyleillä ja OPI:n Solitairella:

20140407-162443.jpg

Translation: I bought Essie’s Romper room with great expectations but unfortunately I was not a 100% happy with it. I was hoping it would have been more pink but it is quite white and chalky on me. Sigh. I still love my light pink nail polishes so Romper room can stay with me regardless. There’s always room for one not-so-perfect pink in my stash!

20140407-160100.jpg

Kynsillä:

  • Essie – Romper room (3 kerrosta)
  • China Glaze – Polarized
  • China Glaze – Fairy dust
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
  • (OPI – Solitaire)

20140407-160115.jpg

4 thoughts on “Ai vaaleanpunaista? No mikä jottei!

  1. I know the feeling, when you have big espectations from a polish and after you apply it , it is disapointing. But I think this looks relly nice on your nails, as always it is a fantastic combination!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s