Höttöä kynsillä

Tilasin ensimmäiset 3 Loaded Lacquer -lakkani aaaikaa aikaa sitten, viime syksynä ja niistä vasta yksi on päässyt ennen tätä päivää kynsille asti. Tein hetimiten tilauksen saapumisen jälkeen steampunk-aiheiset kynnet ja nyt pääsen lopulta esittelemään toiset. Siinä missä Steampunked-lakka on rujo ja rouhea, tämänpäiväinen Fluffy macaroons on nimensä veroinen: kuin pehmeä hattara ja hempeänvaaleanpunainen macaron. Tiesin jo tilausvaiheessa, että haluan tehdä Fluffy macaroonsilla glitterliu’un ja sen myös tein, tällä kertaa kynsien juureen. Pohjalakaksi valitsin käyttämättömien lakkojen kasasta Orlyn (ainoan Orlyni!) Decades of dysfunction:

20140329-211435.jpg

Herkullinen, vähän vaaleanpunaiseen taittava nude, jota sai lakata aika skarppina tai lakka ui pitkin kynsinauhoja. Lakan tulviminen saattoi johtua myös Orlyn sudista, jonka kanssa en oikein kokenut olevani ylin ystävä. Suti oli makuuni turhan kapea ja pitkä. Ylläolevassa kuvassa on 2 kerrosta ja päällyslakka.

Pohjan päälle ryhdyin sitten tupsuttelemaan Fluffy macaroonsia meikkisientä apuna käyttäen. Yritin ensin käyttää vanupuikkoa tuputtelussa, mutta en saanut hommaa sillätavoin luonaamaan.

20140329-211501.jpg

Tykkäsin lopputuloksesta, vaikka meikkisienimetodin vuoksi kynsinauhoja sai siistiä huolella töpsöttelyn jälkeen. Fluffy macaroonsin glitterit olivat sen verran törröttävää laatua, että laitoin kynsille kerroksen Glitter foodia ennen varsinaista päällyslakkaa. Ja tietysti myös mattasin – tai pikemminkin vahasin – liu’un lakkauksen käytön loppupuolella. Päällyslakkana tässä Cult Nailsin Wax that -topperi:

20140329-211548.jpg

 

Totesin näiden kynsien jälkeen, että glitterliuku kynsien kärjissä on ehdottomasti enemmän mun juttu. Siinä on ehkä joku optinen illusio, musta kynnet näyttävät tällä tavoin lyhyemmiltä, mitä ne näyttävät kärjessä olevan glitterliu’un kanssa. Tulipa silti kokeiltua tätäkin tyyliä 🙂

Translation: When I ordered Fluffy macaroons by Loaded Lacquer earlier last year I knew I would do a glitter gradient with it. The base for my mani is Decades of dysfunction by Orly and after a couple of days wear I waxed the gradient with Wax that by Cult nails.

Kynsillä:

  • Orly – Decades of dysfunction
  • Loaded Lacquer – Fluffy macaroons
  • Nail Pattern Boldness – Glitter food
  • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat
  • (Cult Nails – Wax that)

20140329-211425.jpg

Mainokset

8 thoughts on “Höttöä kynsillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s