Instant galaxy nails

Mun kynsillä ei pahemmin tummia värejä näy, mutta kun näin ensimmäiset kuvat piCture pOlishin uusista avaruusaiheisista Limited Edition -lakoista, tiesin että niistä on saatava ainakin yksi. En oikein tiedä, miten näitä lakkoja pitäisi kuvailla, mutta jos pitäisi yrittää, niin sanoisin että ne ovat topperi-multichromeja. Lakat vaihtavat väriä katselukulmasta riippuen ja ne ovat parhaimmillaan esim. mustan lakan päälle lakattuna.

Kävin kokoelman swatcheja läpi ja aika nopeasti iskin silmäni violetinsävyiseen Gravityyn, jonka tilasin Harlow’lta. Vaikka ulkona paistaa jo ensimmäiset kevään auringonsäteet, halusin lakan pikapuoliin kynsille. Ja voi hyvä elämä miten se on upea! Katsokaa vaikka:

20140307-235751.jpg

Lakkasin pohjalle (nimettömiä lukuunottamatta) kerroksen Essien Licoricea ja sen päälle yhden (!!) kerroksen Gravitya – lopputulos on aivan mieletön! Multichrome-efektiä oli todella vaikea vangita kuviin, mutta livenä nämä olivat oikein pahemman luokan tuijottelukynnet.

20140307-235740.jpg

Nimettömiin lakkasin 2 kerrosta Licoricea, jonka sen jälkeen mattasin OPI:n mattapäällyslakalla. Leimasin matatun kynnen päälle vielä tähtikuvion Maybellinen kirkkaalla lakalla Bundle Monsterin laatasta BM-017.

20140307-235746.jpg

Eräs Instagram-käyttäjä kommentoi lakan olevan ”instant galaxy nails” ja hän on aivan oikeassa – tämän helpommalla ei galaksikynsiä voi saada aikaan!

20140307-235726.jpg

Tässä myös tuo kovia kokenut peukku, niisk.

Translation: I’m not usually into dark nail polishes but I was ready to make an exception when I saw piCture pOlish’s new Limited Editions. I bought the purple multichrome Gravity and it is absolutely amazing! This is one coat over Essie Licorice. My ring fingers are Licorice mattified and then stamped with a clear nail polish with Bundle Monster plate BM-017. As one Instagram user said, this polish creates instant galaxy nails – and she’s right! Creating galaxy nails cannot get any easier than this 🙂

20140307-235734.jpg

Kynsillä:

  • Essie – Licorice
  • piCture pOlihs – Gravity
  • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat
  • OPI – Matte Top  Coat
  • Maybelline Color Show – Clear shine

20140307-235720.jpg

Mainokset

12 thoughts on “Instant galaxy nails

  1. Siis wau!! Ihanan näköiset ja todellakin heti galaxikynsien oloiset.Yksinkertaisen näyttävät, jos niin voisi sanoa 🙂

    Kiitos myös suuresti koko picture polish erillisestä esittelypostauksesta, minulle ei niin tuttu merkki, mutta kyllä alkoi nyt kiinnostaa.. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s