Ostolakkokuukausi päättyi…

…mitäs sen jälkeen?

Pidin siis tammikuun kynsilakkaostottomana kuukautena, pystyin hillitsemään itseni täysin enkä ostanut yhtä ainutta kynsilakkaa koko kuukauden aikana. Asiaa helpotti kummasti se, ettei tammikuun aikana ilmestynyt yhtään ihan must have -lakkaa saati kokoelmaa (tarkoitan sinua, OPI Brazil!) ja toisaalta lakkakokoelmani alkaa olla jo pikkuhiljaa juuri sellainen, kuin sen haluankin olevan. KUITENKIN joulu-tammikuun aikana törmäsin muutamaan sellaiseen lakkaan, jotka päätin tilata hetimiten kun helmikuun puolelle päästiin.

Ensimmäisenä tilaukseen lähti pari vanhempaa Color Clubin glitteriä, Sugarplum fairy sekä Gingerbread:

20140215-222101.jpg

Pulloissa näiden kimallus ei pääse oikeuksiinsa, mutta livenä – oi että! Sugarplum fairya ennätin kokeilla jo tässä lakkauksessa, siitä saa jo hiukan osviittaa lakan upeudesta.

Seuraavana tilausvuorossa oli 2 lakkaa merkiltä, jota olen vältellyt niiden susirumien pullojen takia. Nicole by OPI julkaisi tammikuussa Carrie Underwoodin nimikkokokoelman, josta halusin ehdottomasti kaksi lakkaa. Tai no, ehdottomasti halusin vaan yhden, mutta eihän lakkoja nyt missään nimessä kannata tilata vain yhtä kerrallaan, joten tilasin sitten samalla kaksi. Pettämätöntä logiikkaa, eikö!

Aika pian kävikin ilmi, että näitä Nopeja ei niin vaan Suomeen tilatakaan: lakkoja ei tuntunut löytyvän mistään, tai jos löytyi, niitä ei toimitettu Suomeen. Onneksi eräs ystävällinen lakka-agentti Kynsikoristeluista tiesi kertoa, että kyseisiä lakkoja lähettää myös Suomeen mkbeautyclub.com -nettisivu, joten ongelma oli sillä ratkaistu. Tilasin himiöimäni Lips are dripping honeyn lisäksi Color me countryn:

20140216-211443.jpg

Välillä mulle käy Instagramia selatessa niin, että näen jonkun seuraamani käyttäjän kynsillä niin upean lakan, että mun on vain saatava ko. lakka. Näin kävi kahden seuraavan ostoksen kanssa:

20140213-224517.jpg

Sally Hansen Triple Shine – Reef raf & Wet n’ Wild  – Flossy flossy

Periaatteessa (taas periaatteessa…) mä en edes tykkää Sally Hansenin lakoista, mutta kun näin @workplaypolishin swatchin tästä Reef rafista, mun oli pakko saada se. Hän kuvaili lakkaa sanoilla ”slick pinky coral” ja sitä se juuri on. Upea sävy, joka oikein kirkuu kesää! Tuo toinen lakka on Wettiksen Fergie-kokoelman Flossy flossy, jota aikaisemmin sai Suomenkin Seppälöistä, mutta kun kehittää pakkomielteen siihen liian myöhään, joutuu tilaamaan sen Kanadasta. True story. En muista enää kenen kuvasta Flossyn bongasin, mutta joku oli tehnyt sillä valloittavan glitterliu’un, jota haluan päästä itsekin kokeilemaan. Kävi tuuri ja nämä molemmat lakat löytyivät samalta ebay-myyjältä.

Samalla kun vauhtiin pääsin, tilasin säästöpullon Glisten & Glow’n HK Girl Top Coatia:

20140213-224529.jpg

118 milliä eli ei ihan heti lopu kesken 🙂 Superpullon tilaamisen kanssa kävi muuten hyvä mäihä: olin juuri tehnyt tilauksen G&G:n nettisivuilta ja päivitin siinä samalla myös Instagramin. Siellä silmieni eteen lävähti G&G:n yhden päivän tarjous, jolla sai 15 prosentin alennuksen kaikista nettisivutilauksista. Eeeehhhh, kyllä harmitti kun olin jo oman tilaukseni ennättänyt PayPalilla maksaa. Mainitsin asiasta Jillille IG:ssä ja hän oli jo huomannut saman: olin maksanut tilaukseni 2 minuuttia ennen kuin hän ennätti julkistaa tarjoustiedon IG:ssä. Ennenkuin näin Jillin vastauksen harmitteluuni, hän oli jo palauttanut tuon 15 % osuuden tilauksen loppusummasta PayPaliini – mahtavaa asiakaspalvelua! Tämä täyttöpullo Honkkaria tuli juuri sopivaan aikaan, olin jo kaapinut edellisestä lakkapullosta liki kaiken mitä irti lähti.

No sitten tietysti tilasin myös niitä uusia OPI-lakkoja Brazil-kokoelmasta. Sain tooodellla tiukan harkinnan jälkeen rajattua tilattavien lakkojen määrän kahdeksaan (kokoelmassa on yhteensä 12 täysikokoista lakkaa + mini-hiekkalakat) ja ne saapuivat reilussa viikossa:

20140213-224511.jpg

Don’t bossa nova me around – Taupe-less beach – I Sao Paulo over there

20140213-224459.jpg

Toucan do it if you try – Where did Suzi’s man-go? – I just can’t Cope-Acabana

20140213-224505.jpg

Live.Love.Carnaval – Kiss me I’m brazilian

Tai niin siis enhän mä mitään tietoisesti rajannut tilauksesta pois, katsoin vaan kokoelman vähiten mieluisat lakat ja jätin ne tilaamatta 🙂 Olen kokeillut näistä kynsille kolmea lakkaa, ja jo sen perusteella voin sanoa että OPI on iskenyt napakymppiin tällä kokoelmalla: lakat käyttäytyvät täydellisesti ja ainakin näiden tilaamieni kahdeksan lakan sävyt ovat aivan tuhottoman herkullisia. Pelkäsin alkuun, että tuo omista nude-lakoista tummin (I Sao Paulo over there) olisi dupe jollekin jo omistamalleni yksilölle, mutta tikkujen perusteella näin ei onneksi ole. You don’t know Jacques! ja Chinchilly olivat molemmat tarpeeksi erilaisia, joten taidanpa pitää niistä kaikki 🙂

Tällaisia hankintoja siis helmikuussa, miltäpäs lakkaset näyttivät teidän silmiinne?

Huomasin muuten näitä kuvia postaukseen lisäillessäni täpän, josta kuvien kokoa pystyi muuttamaan. Valitsin tässä julkaisussa kuvien kooksi ’large’, kun se on ennen näköjään ollut ’medium’. Onko muutoksella eroa sinne ruudun toiselle puolen?

Translation: I was on a strict No Buy on Nail Polish the month of January so here’s the pretties I bought when February arrived. Aren’t they pretty? 

Mainokset

12 thoughts on “Ostolakkokuukausi päättyi…

  • Hyvä juttu! Tosiaan siis ihan vahingossa löysin sen kokotäpän, se oli piilotettu jotenkin ihan ihme paikkaan tuolla WP:n asetuksissa. Tällä koolla mennään siis jatkossakin 🙂

 1. Kuvissa kyllä näkyy ero entisiin verrattuna. Ja ainakin itse pidän enemmän näistä isommista kuvista 🙂

 2. Aika herkkuja oot hankkinut! Varsinkin noi Opit houkuttelisivat, vielä oon pyöritelly vaihtoehtoja läpi, että mille löytyis jo vastaavia. Toivottavasti näitä nähdään kynsilläkin pian 🙂

 3. Miten hyvin yhteistyö toimi tuon mkbeautyclubin kanssa? Oliko toimitusaika ja -maksut kohtuulliset? Vähän himottaisi nuo Nicolet myös… Ja Vinyluxit. ja ja ja…

  Btw, tykkään sun blogista ihan possuna. Kaikki täällä, kuvat, kirjoitustyyli, ah. Keep up the good job :D. Niin, ja kuvien koko on tällaisena hyvä.

  • MK Beautyclubista mulla ei oo tän yhden ostoskerran perusteella mitään huonoa sanottavaa. Lakat tuli n. viikossa hyvin pakattuina. Ainoa miinus postareista, ne taisi olla jotain 13 dollarin luokkaa kahdelle lakalle. Omat Vinyluxit olen ostanut nailsupplies.us -sivustolta, veikkaisin että se on edullisempi kun suhteuttaa postarit yhtä lakkaa kohti. Siellä Vinylux-pullo taisi olla alle 5 dollaria kipale.

   Ja suurkiitos kehuista, kylläpä tuli hyvä mieli 🙂 Kiva että tykkäät!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s