#nailartfeb Day 14 – Match OOTD

Helmikuun kynsihaasteen päivä 14 – mätsää kyntesi päivän asuun – osui sopivasti kummipoikamme 1-vuotissynttäreiden aattoon. Olisin tietty voinut tehdä kynnet sopimaan tyypilliseen kotiäidin arkiasuuni (valkoinen t-paita ja harmaat kotihousut) mutta ehkäpä vähän juhlavammat kuteet ansaitsivat tämän päivän haastetoteutuksen sitten kuitenkin 🙂

Olin jo hyvissä ajoin päättänyt laittaa juhliin päälleni pitkän, vaaleanharmaan neuletakin, sen alle valkoisen simppelin topin ja koruksi ihanan Kalevala Korun Vanamo-kaulakorun. Sitä täydellistä vaaleanharmaata cremelakkaa mulla ei ole vieläkään (koska Kikon kimppatilaus on vasta matkalla mukanaan muutama erisävyinen harmaa, niistä joku on toivottavasti Se Oikea), joten piti hiukan soveltaa.

Toteutin vaaleanharmaan värimaailman kynsille kelmuttamalla, eli lakkasin ensin 2 kerrosta CG:n Pelican greytä ja sen päälle tupsuttelin tuorekelmupallolla Essien Blancia. Mattasin lopputuloksen OPIn mattapäällyslakalla:

20140214-224704.jpg

20140214-224657.jpg

 

Pelican grey on periaatteessa ihan kiva harmaa, mukavahko vaikkakin liru lakattava. Jokin sen sävyssä vain mättää, ehkä se, että toivoisin sen pullonkin perusteella olevan asteen vaaleampi. Kynsillä yksinään se on selvästi tummempi, mutta siis sarjassamme ihan kiva.

Nimettömiin leimasin kaulakorun hengessä yhden lempparileimoistani Pueenin laatasta 26. Mattaamisen jälkeen lisäsin vielä muutaman tipan Golden Rosen tekstuurilakkaa helmiksi ja hephep olin valmis villeihin synttärikekkereihin 🙂

20140214-224645.jpg

Mukavaa viikonlopunjatkoa kaikille, tiistaina palaillaan haasteeseen, silloin vuorossa studs elikkäs niitit 🙂

Today’s nail challenge theme was Match OOTD so I decided to do nails based on my clothes I wore to our godson’s 1st birthday party. I don’t have a proper light grey creme so I improvised by saran wrapping Blanc by Essie over CG’s Pelican grey.

20140214-224650.jpg

Kynsillä:

  • China Glaze – Pelican grey
  • Essie – Blanc
  • Pueen 26 & Barry M Silver foil
  • OPI – Matte Top Coat

20140215-212050.jpg

Mainokset

8 thoughts on “#nailartfeb Day 14 – Match OOTD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s