#nailartfeb: Day 7 – XOXO

Kolmatta haastepäivää pukkaa, tällä kertaa aiheena oli XOXO eli haleja ja pusuja. Mulla löi aiheen kanssa pää jotenkin täysin tyhjää ja päätinkin lähestyä tilannetta helpoimmalla mahdollisella tavalla, eli simppelisti leimaamalla. Aikaa kynsien tekoon ei ollut juuri ollenkaan, sillä 7-kuisemme on hampaiden vääntämisen lisäksi oppinut samalla kertaa konttaamaan ja nousemaan pystyyn tukea vasten (lyön vetoa että hän kävelee tyyliin 9-kuisena…), joten yöt ovat triplarauhattomia. Iltaisinkin hän kaipaa nukahtamiseen äidin syliä, joten normaali kynsienlakkailuhetkeni on tätänykyä paremmassa käytössä.

20140207-233138.jpg

Tartuin siis pitkästä aikaa hiekkalakkoihin niiden helppouden vuoksi, kynsille pääväriksi valikoitui viime syksynä synttärilahjaksi saamani Zoyan Arabella. Olen vähän vierastanut kyseistä väriä, sillä se on itselleni ehkä aavistuksen liian tumma – ainakin yksinään. Paritin Arabellalle kuitenkin kaveriksi uuden tulokkaan, Color Clubin Sugarplum fairyn, joten yleisilme vaaleni huomattavasti eikä Zoyan tummuus enää haitannut.

20140207-233200.jpg

Tilasin helmikuun alussa kynsilakkaostoslakon päättyessä itselleni pari Color Clubin vanhempaa glitterlakkaa, ja tämä Sugarplum fairy on niistä toinen. Ja voi hyvät hyssykät että se on kaunis! Upea hopeapohjainen glitter, jossa toistuu lähes kaikki sateenkaaren värit yhtenä ihanana värioksennuksena ❤ Aivan mieletön, tällaista hopeaglitteriä olen juuri etsinyt aksenttikynsiä varten ja nyt sen löysin. Harmi, ettei kuvat tee sille minkäänmoista oikeutta. Livenä vaan ihastelen sitä ja huokailen hömelönä. Oijoi.

20140207-233149.jpg

Nimettömiin leimasin Vivid Lacquerin laatasta Color Clubin Halo-graphicilla sydämiä sekä ”taiteilin” vapaalla kädellä XO:n yhden sydämen sisään. Eli joo, on nämä hyvin löyhästi päivän teemaan sopivat kynnet.

20140207-233154.jpg

Translation: The theme for today’s nails was XOXO. It seems I don’t have much time on my hands nowadays so I reached for the easiest polish there is: textured. I combined Zoya’s PixieDust Arabella with the gorgeousness that is Color Club’s Sugarplum fairy and stamped some hearts to my ring finger. There’s also a freehand XO in there somewhere so maybe this qualifies as a XOXO nails, right?

20140207-233143.jpg

Kynsillä:

  • Zoya PixieDust – Arabella
  • Color Club – Sugarplum fairy
  • Essie – Blanc
  • Vivid Lacquer  009 & Color Club – Halo-graphic
  • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat (nimetön & keskari)

20140208-113411.jpg

Mainokset

5 thoughts on “#nailartfeb: Day 7 – XOXO

  1. Ooh, tuo Arabella ♥__♥ Kaunis on Sugarplum Fairykin. Kuinka ”tiivis” hileiltään se on yhdellä kerroksella? Laatikossani kyllä asustaa H&M:n Jo Is In The House, mutta etsiskelen laiskasti salonkimerkeiltä vastaavaa holohopeaa glitterlakkaa…

    • Arabella on tosiaan huikea! SPF oli ekalla tosi huono peittämään, tokalla ok ja kolmannella kerroksella sitten kuin näissä kuvissa. Myin Jo’n aikaa sitten pois, joten en valitettavasti osaa verrata niitä keskenään.

  2. Päivitysilmoitus: Ostolakkokuukausi päättyi… | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s