No love for Jessica

Sain eräänä päivänä yhtäkkiä pihalla vanhemman pojan kanssa keinuessa aivan tuhottoman hyvän lakkausidean, sellaisen jota oli saatava kokeilla heti, ellei nopeammin. Poistin sitten My favorite ornament -ranskiksen illalla, lakkasin idean kynsille ja nyt 2 tuntia myöhemmin totean, että ois vaan pitänyt antaa sen ranskiksen olla.

20140126-210652.jpg

Idea oli siis tehdä vaaleanharmaa/vaaleanpunaiset ystävänpäiväkynnet. Harmaaksi lakaksi valikoitui Essencen Grey-t to be here, ja sen vaaleanpunaisen shimmerin vuoksi sille kaveriksi Jessica Nail Polishin Ruff & Ready. Nimettömään lakkasin pohjalle 3 kerrosta Essien Blancia, jonka jälkeen leimasin Love-tekstin BM-009 -laatasta.

20140126-210426.jpg

Leiman kuivumisen jälkeen lakkasin puolet kynnestä jälleen Jessicalla ja asettelin 1,5 mm hopeisia niittejä lakkojen yhtymäkohtaan.

20140126-210433.jpg

Tässä vaiheessa rupesi hermo menemään, Jessica ei nimittäin tuntunut kuivuvan juuri millään ja ilmeisesti lakkauksen jälkeen laitetusta kynsinauhaöljystä johtuen niitit seilasivat kostealla lakalla miten sattuivat. Lakka myös kolhiintui pahasti kohtuullisen pitkän ajan päästä, vaikka oletin sen olevan jo kuiva. Hyi hitto mikä lakka, ei saa todellakaan mun rakkautta tuo yksilö. Kiertoon!

Lakkauksen tekoa seuraavana aamuna oli lähtö ihmisten ilmoille, enkä kyennyt lähtemään tuollaisten venkuloivien nimettömien kanssa mihinkään. Laitoin tilalle glitterpolkkapilkut valkoisella pohjalla, ja olo oli heti parempi:

20140126-210419.jpg

Ja täydellisen vaaleanharmaan lakan metsästys senkun jatkuu. Mikä siinä on, ettei esim. OPI voi tehdä niinkin yksinkertaista lakkaa kuin vaaleanharmaan creme? Nyt jos joku siellä OPIlla lukee tätä, niin sisällyttäkäähän em. lakka vaikka tulevaan syyskokoelmaanne, joohan? Kiva, kiitti!

Translation: I had this great idea for Valentine’s Day mani but my polish choices made it impossible to love (pun intended) the outcome. Ruff & Ready by Jessica Nail Polish is a pretty texture but it made me almost lose my mind. It would not dry and it did not go well with those small studs. I had to re-do the ring finger the next morning ’cause I just couldn’t stand looking at it any longer. And why can’t there be a good light grey creme? I need one, bad! Please OPI make it happen. Thanks.

Kynsillä:

 • Essence Color & Go – Grey-t to be here
 • Jessica Nail Polish – Ruff & Ready
 • Essie – Blanc
 • Bundle Monster BM-009 & Konad Special Polish Pink
 • 1,5 mm hopeiset niitit
 • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat

20140129-122356.jpg

11 thoughts on “No love for Jessica

 1. Miusta nämä on todella hyvin onnistuneet kynnet ♡
  Täällä muuten kans metsästetään samaa harmaata cremelakkaa, vinkkaahan miullekkin jos satut törmäämään sellaiseen yksilöön 😉

 2. Kauniit ovat! Kikolla on varsin hyvä vaaleanharmaa creme ilman turhia kikkailuja. Sävy on 329. Se ei nyt ole OPI mutta OPIlla semmoista ei kyllä ole:) Ja myös esim. Essien Cocktail Bling on aivan selvästi sininen sen rinnalla.

  • No ei vieläkään :/ Zoyan uudehkosta kokoelmasta Leah-niminen lakka vaikuttaa hyvältä, taidan testata sitä seuraavaksi ja katsastaa myös nuo sinun ehdotuksesi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s