Sieltä mistä aita on matalin

Joskus pää on vaan ideoista tyhjä, vaikka kuinka selaisi puhelimen kuvaideakansiota ja yrittäisi miettiä jotain uutta ja kivaa kokeiltavaa kynsille. Silloin on hyvä, että on olemassa luottolakka ja -koristelutyyli, johon voi tukeutua hädän hetkellä (first world problems, indeed).

Kaipasin kynsille jotain vaaleaa, simppeliä ja nättiä ja kaikki nuo vaatimukset täyttyivät My favorite ornamentilla tehdyllä ranskiksella.

20140124-094221.jpg

Pohjalla 2 kerrosta Essien Ballet slippersiä, tipeissä 2-3 (kynnestä riippuen) kerrosta MFO:ta, muutama 1,5 mm niitti ja HK Girliä päälle. Problem solved.

20140124-094234.jpg

20140124-094227.jpg

Postauksen kuvissa poseeraa jälleen yleensä kamerakätenä toimiva oikea käteni, koska onnistuin jotenkin sössimään vasempaan käteen tehdyn ranskiksen eikä siitä tullut (mukamas) esittelykelpoista. On muuten yllättävän vaikeaa ottaa noita pullokuvia ns. väärällä kädellä, tuntuu että sormet harottavat ihan minne sattuu!

Tämän lyhyen postauksen loppuun haluan vielä jakaa kanssanne kynsivinkin, jonka itse hiffasin vasta pari lakkausta sitten, mutta joka saattaa olla muille hc-lakkaajille jo tuttua kauraa. Eli, mulla ongelmana on kynsiä lakatessa se, etten välttämättä saa kynsien juuria aivan täysin puhtaaksi kynsinauhaöljystä ennen lakkojen laittoa, jolloin ikävä seuraus on se, että lakat alkavat ilmaantua ja irrota kynnen juuresta melko nopeasti. Ratkaisu tähän on (itselläni ollut) kestolakkojen pohjustusaine ScrubFresh, jolla kynsipeti ns. kuivatetaan ennen CND Shellac Base Coatin laittoa.

20140126-204646.jpg

ScrubFresh poistaa kynneltä öljyisyyden ja lian ja olen siis todennut että se sopii vallan mainiosti myös normaalien lakkojen kanssa: kastelen vanupuikon ScrubFreshiin ja käyn sen jälkeen vanupuikolla läpi nuo kynsien juuret. En ole huomannut, että Shellacit tykkäisivät toimenpiteestä kyttyrää, mutta normaalit kynsilakat pysyvät näin kynnellä paremmin. Kynsinauhatkaan eivät ole tästä sen kummemmin kuivuneet, koska ScrubFreshiä on topsilla loppujen lopuksi tosi vähän ja kuitenkin aina laitan lakkaamisen jälkeen (ja n. 100 kertaa päivässä muutenkin…) kynsinauhaöljyä.

Voi olla, että tämä sama ongelma olisi ratkaistavissa esim. asetonilla, mutta itselleni tuo ScrubFresh on toiminut vallan mainiosti 🙂

Sinin Niksi-Pirkasta täältä tähän, aurinkoista viikonjatkoa!

Translation: Sometimes my head is just so empty of ideas that I have to go where there’s the easiest way. This time it meant a simple french manicure with my trusted My favorite ornament. Also, I’ve noticed that using CND’s ScrubFresh with regular nail polish helps my polish to stay on better: I wipe the cuticle ends of my nails with a cotton bud soaked in ScrubFresh, that way the nail polish won’t start to lift after a couple of days of wear. Hooray!

Kynsillä:

  • Essie – Ballet slippers (2 kerrosta)
  • OPI – My favorite ornament
  • kullanväriset 1,5 mm niitit
  • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat

20140126-210036.jpg

 

6 thoughts on “Sieltä mistä aita on matalin

  1. Ai miten kauniit, tuo MFO on vaan upea! Tilasin myös itselleni HK Girliä kun luin siitä täältä, se on kyllä ihan huippu! En oo saanut leimoja sutattua enää ollenkaan. 🙂 Kiitokset sulle!

  2. Onpas nätit ja herkät:)

    Itse en laita kynsille mitään öljyistä ennen lakkailua tai jos homma venähtää ja ehdin rasvailla välissä käsiä, olen ihan vaan pessyt ne saippualla.

    • Kiitos! Mä jotenkin ennätän klähmystämään kädet siihen kuntoon, että sitä öljyä on aina ja joka paikassa… Ja jos pesen kädet, mun on kädet sen jälkeen niin rutikuivat, että rasvaa on laitettava heti – ja sitten taas on joka paikka rasvassa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s