Kolme kertaa meh

Olin pitkään kahden vaiheilla julkaisenko näitä kynsiä ollenkaan. Mahdolliseen itsesensuuriin oli pari syytä: ensinnäkin kynnet eivät ole mitenkään erikoisen ihmeelliset ja toisekseen lakkaus ei onnistunut niin kuin etukäteen ajattelin.

20140115-134721.jpg

Tarkoituksenani oli tehdä hennon vaaleanpunaiselle pohjalle kimaltava liukuvärjäys. Tippien glitter oli alusta asti selvä, OPI:n Servin up sparkle. Pohjaksi ajattelin ensin laittaa Essien Muchi muchin, mutta päädyinkin jostain kumman syystä Sugar daddyyn. Tästä seurauksena oli se, ettei pohja ollut kummoisen vaaleanpunainen ja vapaan kasvun raja pilkotti rumasti lakan alta. Fail nro 1.

No, ajattelin sitten laittaa tippeihin ensin jonkin peittävämmän lakan pohjalle, jotta Servin up sparkle näkyisi paremmin. Tässä vaiheessa kuvaan astui I Love Nail Polishin tummanbeige holo Bottle service, jota töpötin pohjalle kaksi kerrosta. Tilasin lakan jo viime syksynä ja se on ollut siitä asti käyttämättömissä. Lakka aiheutti tikutettuna pienoisen pettymyksen, enkä ole ihmeemmin hihkunut sitä kynsille. Se oli tikutettuna jotenkin liian likainen ja metallinen, ei ollenkaan niin ihana mitä I<3NP:n nettisivuilla. Ajattelin että sitä voisi kuitenkin kokeilla tässä lakkauksessa liu’un pohjalle, töpöttelin lakkaa 2 ohutta kerrosta kynsien kärkiin. Tässä vaiheessa totesin, että tipeistä tuli suunnittelemaani lakkausta ajatellen liian tummat, mutta koska kello alkoi taas olla aivan liikaa, en aloittanut hommaa alusta. Fail nro 2.

I<3NP - Bottle service

I ❤ Nail Polish – Bottle service

Bottle servicen jälkeen tuputtelin tippeihin 2 kerrosta Servin up sparklea meikkisudilla. Sen jälkeen kerros Glitter foodia ja päälle vielä Glossy glam. Pisteeksi iin päälle sain kuningasidean lisätä nimettömiin kaksi vaaleanpunaista strassia, jotka näyttivätkin sitten todella tökeröiltä valmiissa lakkauksessa. Nappasin ne irti, niin eikös lakat lähteneet tietysti pohjia myöten mukana. Eh. Ei muuta kun kirkkaat strassit takaisin peittämään hirveitä koloja lakassa. Fail nro 3.

Se sentään täytyy sanoa, että Glossy glamin käytöstä huolimatta en saanut lakkausta tällä kertaa ruttaantumaan. Totesin nimittäin edellisellä kerralla päällyslakkaa käyttäessäni, että lakkauksen pintaan muodostui vielä kohtuullisen pitkän ajan kuluttua painaumia. Olin ihan hoomoilasena, Sechen tai HK Girlin kanssa vastaavaa ei ole ennen tapahtunut. Syynä painaumien poissaoloon on todennäköisesti se, että lakkasin tällä kertaa kynnet siinä vaiheessa, kun mukelot nukkuivat. Viime kerralla tein kynnet aikaisemmin illalla, ja iltapuuhissa sain sitten muutaman kolauksen aikaan mm. peukaloihin. Glossy glamia on kuitenkin niin miellyttävä käyttää sen koostumuksen (ei liian lirua muttei liian tönkköäkään) ja mukavan sudin ansiosta, että olen valmis ottamaan riskin muutamasta lakkakolhusta.

20140115-134738.jpg

Että sellasta. Mokailuista huolimatta julkaisen nämä kynnet nyt kuitenkin, koska yksi idea blogini pitämisessä on erilaisten lakkausten (onnistuneiden ja vähemmän onnistuneiden) arkistointi. Tässä on nyt sitten julkaisu siihen ei-niin-onnistuneiden sarjaan.

20140115-134752.jpg

Translation: Here’s a glitter gradient I’m not a big fan of. At first I thought I would not publish them, but for the sake of archiving all my manis – here goes. I tried to achieve light pink-y glitter gradient but somehow got this. I’m not happy but oh well, you can’t always hit a home run!

Kynsillä:

  • I Love Nail Polish – Bottle service
  • OPI – Servin up sparkle
  • Nail Pattern Boldness – Glitter food
  • Rica – Glossy glam
  • kirkkaat strassit

20140115-134703.jpg

Mainokset

3 thoughts on “Kolme kertaa meh

  1. Kouluesimerkki jälleen siitä, miten ruutujen tälle puolen ei failaus välity:) Mutta uskon ja tiedän tunteen kun asiat vaan menee pieleen niin kyllä siinä tuskanhiki alkaa kihota otsalle.

    Lopputuloksesta ei kyllä arvaisi, kauniit kynnet:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s