Nail Vinylit testissä

Instagramissa on viime viikkoina kohistu Nail Vinyls -kynsitarroista, joilla saa tehtyä kynsille mm. chevron-, half moon- ja salama-kuviointeja. Idea on simppeli: tarramainen vinyyli painetaan kynnelle haluttuun paikkaan, päälle kynsilakka ja ennen lakan kuivumista vinyyli poistetaan kynneltä. Erona tavallisiin esim. ranskistarroihin on vinyylien mainio pysyvyys ja paksumpi koko: tarrat ovat ihan kirjaimellisesti vinyyliä. Nail Vinylsejä myy IG-käyttäjä @teismom ja hän tekee näitä käsittääkseni kotonaan päivätyönsä ja muiden kiireidensä lomassa. Tällä hetkellä Nail Vinylsit ovat nettikaupassa sold out, mutta lisää on tulossa jossain vaiheessa, näin olen valmistajan julkaisuista ymmärtänyt.

Omassa IG-feedissäni vinyyleillä tehtyjä maneja alkoi näkyä joulun maissa ja halusin itsekin päästä kokeilemaan tuotetta. Tilasin samantien kolmea eri lajia: normaaleja chevroneja (aka siksak-kuviota), mini-chevroneja sekä tavallisia suoria vinyylejä. Postarit Suomeen oli alle dollarin, joten tälle koko paketille tuli hintaa 6,99 euroa.

20140118-132541.jpg

Otin ensimmäiseksi kokeiluun tavalliset chevronit (kuvassa keskimmäisenä), jotka tein valkoiselle pohjalle Zoyan tekstuuri-Tomokolla. Chevron-kuvionhan saa tehtyä esim. leimaamalla, mutta koska hiekkalakat eivät toimi leimatessa, Nail Vinylsit olivat oiva apu asiaan. Lakkasin nimettömien ja peukkujen pohjalle 3 kerrosta Essien Blancia, päälle HK Girl ja kunnon kuivattelu. Kun lakka oli tarpeeksi kuivaa, ryhdyin asettelemaan pinsettejä apuna käyttäen vinyyleitä kynsille. Asettelu oli yllättävän helppoa ja tarttuvuus hyvä, hiukan vinyylit jäivät kuitenkin töröttämään kynsien reunoilta, siitä pieni miinus. Kun vinyylit olivat kynnellä, lakkasin päälle 3 nopeaa kerrosta Tomokoa. En antanut lakkakerrosten kuivua välillä, sillä muuten vinyylit olisivat sotkeneet kuvion niiden poistovaiheessa.

20140118-100001.jpg

Keskisormiin lakkasin 4 kerrosta Tomokoa kunnon peittävyyden saavuttamiseksi ja loppuihin kynsiin 3 kerrosta piCture pOlishin Fairy flossia, joka oli kynnellä lopulta paljon kauniimpi, mitä pullossa tai tikulla. Pikkurilleihin lisäsin vielä pienet kultaiset niitit.

20140118-095936.jpg

20140118-095927.jpg

Vain yhden päivän käytön jälkeen onnistuin sössimään lakkauksen Fairy floss -osiot lakatessani ystäväni kynsiä, joten kierrätin aksenttikynsiä ja lakkasin muihin Essien Full steam aheadia:

20140118-101310.jpg

20140118-101250.jpg

En yleensä käytä minkäänsävyisiä liloja/violetteja lakkoja, mutta tämä oli varsin kaunis tapaus, joka sopi passelisti aksenttikynsien seuraan. Tykkäsin kovasti molemmista versioista!

20140118-101303.jpg

20140118-101339.jpg

Kumpi lakkauksista oli enemmän sinun mieleesi? 🙂

Tuotteet on hankittu kokonaan omakustanteisesti, enkä hyödy linkkiklikkauksista tai ostoksista mitenkään. Yllämainittu on rehellisesti oma mielipiteeni tuotteesta.

Translation: I bought 3 sets (chevrons, mini-chevrons and straights) of Nail Vinyls during Christmas holidays and wanted to try them asap. They were easy to use and created a beautiful effect. At first I paired the gold texture Tomoko with piCture pOlish – Fairy floss but after I messed my mani while doing my friend’s nails I had to recycle a bit and went for Essie’s Full steam ahead. Pretty either way I think!

Kynsillä:

 • piCture pOlish – Fairy floss (3 kerrosta)
 • Zoya – Tomoko (4 kerrosta)
 • Essie – Blanc
 • Nail Vinyls by @teismom (IG)
 • Essie – Full steam ahead (3 kerrosta)
 • kultaiset niitit
 • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat

20140118-095915.jpg

18 thoughts on “Nail Vinylit testissä

 1. Kummatkin on tosi kauniit ja kiinnostava tuote kyllä! Toivottavasti noita tulee jossain vaiheessa lisää niin vois itekin tilata.

 2. ihanan harmoniset kynnet kumpaisetkin ja tuo kuviointi on tosi nätti aksentti kynsissä.

  voisin ehdottomasti itsekin kokeilla noita tarroja jos joskus muistan ostaa kun niitä on saatavilla. viimeksi teippaillessa kirosin ohuen kynsiteipin leikkelemisen täysin, joten olisi helpompi ottaa tuollaisia palasia vaan arkista…

  • Näillä oli tosiaan helppo saada siksakit aikaan. Ehkä hankalin osuus oli saada vinyylit aseteltua tasaisin välein, eikä sekään lopulta ollut niin vaikeaa. Teipin kanssa en ole edes kokeillut siksakkia, tunnen omat hermoni liian hyvin… 😉

 3. Näitä on saatava! Taistelin eilen juuri kynsiteippien kanssa ja voi v/&%%( että ärsytti 😀 pitääpä alkaa kyylätä restockia. Kiitos vinkistä! Niin ja molemmat lakkausvariaatiot on tosi kauniit ❤

 4. Molemmat kauniita; ehkä pinkki vie tällä kertaa voiton ihan himpun verran. Todella kauniit.

  Ja joka kerta ihastelen sun kynsien muotoa, pidän kovasti!

  • Kiitos Kaisa! Tiukan viilauksen takana on tämä kynsimalli, mutta työläydestä huolimatta se on itselleni se eniten omaa silmää miellyttävä 🙂 Ja tuo pinkki on kyllä ❤

 5. No ei näistä kyllä pysty valitsemaan. Molemmat ovat kauniita!
  Pitääkin kurkkia tuota Fairy Flossia, se on hurmaavan näköistä ❤

 6. Nyt Nail Vinyleitä saa taas, tilasin äsken itselleni chevronit ja mini chevronit! 🙂 Hinnat on vissiin vähän nousseet tuosta kun sä tilasit, nyt niiden kahden hinnaksi tuli yhteensä joku vähän yli kaheksan euroa, mutta siltikin minusta edullisia!

  • Jee! Mun mielestä hän on maininnutkin, että hintoja on pakko nostaa. Oon samaa mieltä, kohtuulliset hinnat silti. Tuut takuulla tykkäämään vinyyleistä 🙂

 7. Päivitysilmoitus: Minisiksakkia ja hankala kuvattava | Kynnet iskussaan ☆

 8. Päivitysilmoitus: Eka blogigallup! | Kynnet iskussaan ☆

 9. Päivitysilmoitus: Esittelyssä: piCture pOlish | Kynnet iskussaan ☆

 10. Päivitysilmoitus: Vuosi 2014 pakettiin | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s