Lunta ja pakkasta kynsillä(kin)

Menneenä viikonloppuna myös tänne lounaiseen Suomeen saatiin vihdoin lunta ja pakkasta – aivan mahtavaa! Lumessa on mulle kaksi ehdotonta plussapuolta: on valoisaa ja hermot säästyvät, koska 4-vuotiaalle ei tarvitse uloslähtiessä pukea kaikkia mahdollisia kuravaatteita päälle. Tämän ihanan talvisen ilmiön pohjalta innostuin tekemään pakkasaiheiset lumikynnet.

20140113-161945.jpg

Päävärinä käytin Essien Cocktail blingiä, joka on tuollainen sinertävänharmaa (harmaansinertävä?) creme. Osoitin melkoista taistelumieltä ja lakkasin kynnet Nail Suppliesistä hankkimani Cocktail blingin omalla sudilla, eli sillä kapoisalla versiolla. Ei se nyt ihan mahdoton homma ollut, mutta kyllä ne leveät Suomi-sudit on vaan kynsiharrastajan elämää helpottavia.

20140113-162002.jpg

Keskisormeen laitoin tuplaglitterit: pohjalla on ensin 2 kerrosta Glistening snowta ja sen päällä vielä (kunnolla ohentimella jatkettua) Novaa.

20140113-161953.jpg

Nimettömiin leimasin aikaisemmin käyttämättömän lumihiutalekuvion Bundle Monsterin laatasta BM-323, ja asettelin hiutaleiden keskelle pieniä irtoglittereitä ja valkoisia pyöreitä glittereitä Sonnetariumin Snowfall-lakasta poimittuna. Suurin glitter on I snow you love me’sta.

Muut kynnet näyttivät tämän jälkeen turhan tyhjiltä, joten laitoin vielä pikkurilleihin ja peukkuihin yhdet I snow you love me -glitterit. Etusormet jätin tapani mukaan koristeluista paljaaksi. Se on oma kirjoittamaton sääntöni: etusormeni ovat niin ihme nakit, että olen katsonut parhaaksi pitää ne mahdollisimman yksinkertaisina kaikenlaisista koristeluista 🙂

20140113-213244.jpg

Pakkasen puremat lumikynnet onnistuivat mielestäni kivasti, oon tyytyväinen että näihin ei tullut valkoisesta leimasta ja lumihiutaleista huolimatta jouluista fiilistä.

Translation: Southwestern Finland got finally some snow and below zero temperatures – yay! To celebrate the occasion I made this wintery snowflake mani.

Kynsillä:

 • Essie – Cocktail bling (2 kerrosta)
 • China Glaze – Glistening slow (3 kerrosta)
 • China Glaze – Nova (1 kerros)
 • Bundle Monster – BM323 ja Konad Special Polish White
 • Sonnetarium – Snowfall
 • OPI – I snow you love me
 • irtoglitter
 • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

10 thoughts on “Lunta ja pakkasta kynsillä(kin)

 1. Ihanan talviset kynnet ❤
  Miulla on kans tämä BM-laatta ja se on kyllä ollut kovassa käytössä 🙂

 2. Niin kauniit! Lumihiutalekynnet mullakin suunnitelmissa, leimauslaattaa jossa niitä olisi en tosin omista joten pitänee väkertää muuten 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s