There’s no such thing as too much bling!

Uudenvuodenkynsiä pukkaa. Meillä oli tällä(kin) kertaa perheen kanssa rauhallinen uusivuosi, vietimme iltapäivän ja alkuillan ystäväperheen luona ja siinä illan aikana paukutimme huiman 12 euron edestä paukkuja taivaalle – villiä 🙂 Juomapuolellakin olimme lähinnä kahvi- ja mehulinjalla. Ajattelin kuitenkin, että kynsillä saa olla kimaltavat kekkerit vaikka uuden vuoden vastaanottaminen noin muuten olikin leppoisamman puoleista. Siksi päätinkin tehdä uuden uljaan vuoden 2014 kunniaksi oikein tuplaglitterkynnet – kimallustahan ei koskaan voi olla liikaa!

20140101-213431.jpg

Mulla oli uudenvuodenaatonaatto kuin toinen joulu ja hyvien postipäivien postipäivä: laatikkoon saapui yhteensä 7 kynsiaiheista pakettia, joista kuoriutui yhteensä 24 kappaletta lakkoja. Olihan siellä muutakin, mm. swatchtikkurinkuloita, kynsinauhaöljyä ja pari viilaa mutta siis aivan. hillittömästi. lakkoja. Postikusti oli saanut nippanappa tungettua postilaatikon luukun kiinni, mahtoi hänkin olla huuli pyöreenä kun niitä erikokoisia paketteja oli sinne änkenyt..!

Tässä suurin osa saapuneista ihanuuksista:

20140101-213602.jpg

Osan lakoista jätin kuvaamatta, koska ne olivat lahjuksia eteenpäin mm. kynsilahjaringissä. pp:t (Blogger ja Fairy floss), Rica, Cult Nails (Be loco), Jessica (Ruff & Ready) sekä Cirquet (XX ja Hellebore) olivat joululahja isältäni (”Tossa ois perinteinen joululahjakirjekuori, osta ittelles jotain kivaa”) ja loput olivat -krhm- joululahjoja multa mulle – olin ollut siis ehdottoman kiltti viime vuonna!

Kuvassa on myös vain yksi pullo Rican Glossy glam -päällyslakkaa, sitä ostin samantien 2 pulloa kun sitä viimein Harlow’lta sai. Suurin osa Essieistä (Mademoiselle, Sugar daddy, No baggage please, Cocktail bling, Parka perfect ja Glamour purse) tuli Nail Suppliesiltä, kuten myös OPI:t (You don’t know Jacques!, I lost my chezhbook ja My favorite ornament), Orly (Decades of dysfunction) ja INM Northern Lights Gold. Nail Pattern Boldnessin Glitter Foodin tilasin Etsystä. Pari CND Shellac -kestolakkaa jäi tilanpuutteen vuoksi myös kuvan ulkopuolelle (Clearly pink ja Top Coat).

Nämä siis saapuivat juuri sopivasti ennen uudenvuodenaattoa ja varsinkin Cirquen XX jäi heti mieleen pyörimään kimaltelevien tippiliukujen muodossa. Halusin pelata varman päälle ja valitsin sen lisäksi laatikosta myös toisen kokeilemattoman glitterin, OPI:n Servin’ up sparkle.

20140101-213517.jpg

20140101-213525.jpg

Pohjimmaiseksi laitoin kerroksen IsaDoran Peel offia ja sen päälle kerroksen Essien Sugar daddya. Tämän jälkeen töpsöttelin meikkisienellä tippeihin ensin Servin’ up sparklea (jolla olisi muuten parilla töpöttelykerroksella saanut itsessäänkin jo upean säihkeen) ja sen päälle kaikenmallisia ja -värisiä glitterhituloita (paitsi tikkuglitteriä, jee!) sisältävää XX:ää.

20140101-213439.jpg

Pääsin testaamaan samantien myös Nail Pattern Boldnessin Glitter Food -päällilakkaa, joka jo yhdellä kerroksella tasoitti tippien glittermällejä mukavasti (ja jätti nopeasti kuivuttuaan puolimatan lopputuloksen). Siihen päälle sitten vielä Rican Glossy glamia yksi kerros ja avot – villit uudenvuodenbileet olivat tosiasia (ainakin kynsillä) 🙂

Tykkäsin näistä tosi paljon, harmi vaan että IsaDoran Peel offin vuoksi lakat lähtivät kuoriutumaan kynsinauhojen vierestä jo paljon ennen kuin olisin halunnut nämä poistaa. Toivoin myös, että aurinko olisi näyttäytynyt edes vähän kun kuvailin kynsiä, pilvisessä säässä glittereiden säihke ei päässyt millään muotoa oikeuksiinsa!

Edit. Sadas postaus – wuhuu!

Translation: I celebrated New Year’s Eve with these glitter bombs on my nails. As I just received 24 bottles of nail polishes I had a variety of polishes to choose from but XX by Cirque caught my eye the most and so I used that beauty to create these glitter gradient nails together with OPI’s Servin’ up sparkle.

Kynsillä:

  • IsaDora – Peel off Base Coat
  • Essie – Sugar daddy (1 krs)
  • OPI – Servin’ up sparkle
  • Cirque – XX
  • Nail Pattern Boldness – Glitter Food Top Coat
  • Rica – Glossy glam Top Coat

20140102-105933.jpg

Mainokset

4 thoughts on “There’s no such thing as too much bling!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s