Snowblind

Mulla on soinut päässä jo pitemmän aikaa Robbie Williamsin uudelta Swings Both Ways -levyltä ihana, unenomainen Snowblind, joka epäilemättä on vaikuttanut tämänkertaisten kynsien syntyyn. Toisena inspiraationa kynsiin toimi FB:n CND Shellac -ryhmästä bongatut kynnet, jossa ranskis oli tehty kultaglitterkestolakalla ja kynsipedille oli leimattu valkoisia lumihiutaleita. Päätin vähän soveltaa ja tein ranskiksen sijaan liukuvärjäyksen.

20131218-142046.jpg

Lakkauksen pohjalle laitoin yhden kerroksen Essien Ballet slippersiä, joka on itselleni uusi tuttavuus. Nappasin tämän mukaani, kun sattumalta bongasin Loimaan Cittarissa ”Osta kaksi, maksa yksi” -tarjouksen Essien lakoista – no joo, otan, kyllä kiitos! Kahmin samantien itselleni tämän hentoisen ranskislakan lisäksi mustan Licoricen, sinisen Lapiz of luxuryn sekä korallin Cute as a buttonin. Kaikki lakoista ovat sellaisia, joita olen aina lakkahyllyllä hypistellyt, mutten ole raaskinut ostaa normihintaan. Tuo tarjous on muuten Loimaalla voimassa 31.1.2014 asti, jos joku Essien ystävä sattuu siellä päin liikkumaan. Kynsikoristelut-ryhmässä tieto tarjouksesta aiheutti melkoisen liikehdinnän, mutta ilmeisesti tarjous on voimassa vain tietyissä Cittareissa. Buu. Mutta siis, Ballet slippers sopii todella kauniisti ranskiksen tai vastaavan lakkauksen pohjalle, tykkään että pohja on selvästi valkoiseen taittava.

20131218-141937.jpg

Balettitossujen päälle leimasin erilaisia lumihiutaleita Bundle Monsterin ja Galsin laatoista. Hiutaleitten jälkeen sivelin 2/3 mitalle kynttä China Glazen Fairy dustia ja sen jälkeen ryhdyin töpsöttelemään My favorite ornamentia meikkisienellä kynsien kärkiin.

20131218-141927.jpg

Tupsutin 2 ohutta kerrosta ja yllättävän helposti liuku onnistuikin. Meikkisieni on huomattavasti parempi työkalu tällaisen liu’un tekoon, kynsilakan omalla sudilla kynnelle jää helposti aivan liikaa kirkasta lakkapohjaa ja sitten on kynnenpäät sellaiset ihme pallurat liiasta lakasta. Sienellä töpsötellessä lakkapohja imeytyy sinne sieneen ja kynnelle päätyy vain oleellisin, eli glitter.

20131218-142037.jpg

Lopuksi asettelin vielä lumihiutaleitten keskelle hopeiset irtoglitterit ja sen jälkeen huokaillen ihastelin aikaansaannostani. Ja näistä tuli lisäksi hyvin Snowblind-biisin henkiset, alta pääset fiilistelemään kappaletta:

Kynsillä:

  • OPI – My favorite ornament
  • China Glaze – Fairy dust
  • Essie – Ballet slippers
  • leimauslaatat: Bundle Monster BM-319 ja Gals GA41
  • leimauslakka: Konad Special Polish White
  • hopeisia irtohex-glittereitä

20131218-095311.jpg

Mainokset

4 thoughts on “Snowblind

  1. Ooh, ai tää tarjous oli Loimaalla?! Huomasin sen keskustelun kyllä fb:ssä mutta jotenkin tuo paikkakunta meni ohi. Mun vanhemmat asuu Loimaalla, joten jouluvierailulla täytyy näköjään pyörähtää myös tuolla cittarissa 😉

  2. Päivitysilmoitus: Vuoden kärkikymmenikkö | Kynnet iskussaan ☆

  3. Päivitysilmoitus: Joulukuun top 4 | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s