Oi kuusipuu

Ja takaisin jouluaiheisiin lakkauksiin 🙂 Olen nähnyt ympäri nettiä monessa lakkauksessa söpöjä joulukuusia, jotka on toteutettu kynsiteippiä apuna käyttäen. Käyttämättömien lakkojen laatikossa on syyskuisista synttäreistä asti vuoroaan odotellut upeanvihreä Zoyan PixieDust Chita, joka sopii kuin nakutettu joulukuusen väriksi, joten päätinpä sitten kokeilla seuraavaksi tällaista ideaa.

20131215-175005.jpg

Joulukuusen ja keskisormen pohjaväriksi valitsin jälleen jouluisan CG:n I’m not lionin. Jotta kynsien yleisilme ei olisi liian sekava (ainakaan omaan makuuni), tein joulukuusen vain nimettömään.

20131215-144449.jpg

Pikkurilliin laitoin joulukuusen tähden väriä mukaillen upeanpunaista Essencen Redvolution-crellyä, jota oli ilo lakata. Pikkurillissä on täyteen peittävyyteen vaadittavat 3 kerrosta.

20131215-144459.jpg

Etusormen ja peukun lakkaa mietinkin sitten jo pitemmän tovin. Essien Chinchilly ei nyt suoranaisesti ole kovin jouluisa väri, mutta se rauhoittaa mielestäni mukavasti muiden kynsien värikkyyttä. Oli muuten todella vaikea keksiä lakkaa, joka sopisi yhteen näin voimakkaiden värien, eli punaisen ja vihreän kanssa.

20131215-144442.jpg

Lisäsin keskisormiin vielä lopuksi punaiset strassit ja jälleen on yksi joulumani valmis 🙂 Ja hei rasti seinään: meitsi ei leimannut tällä kertaa mitään!

Kynsillä:

  • Essie – Chinchilly
  • China Glaze – I’m not lion
  • Essence Colour & Go – Redvolution
  • Zoya PixieDust – Chita

20131215-144356.jpg

8 thoughts on “Oi kuusipuu

  1. 🙂 Huomasin myös että aiemmin tekemäsi kynnet olivat päässeet Nail it!- lehden verkkosivuille. 🙂 Nekin aivan ihanat.

    • Kiitos vinkistä, tuo julkaisu olikin mennyt multa täysin ohi! Aivan mahtavan hieno juttu, huhhuh! Ihmettelinkin, että miksi sain yhtäkkiä liki 300 uutta seuraajaa Instagramissa, mutta tämä selittää asian 🙂

  2. Vitsi nää siun lakkaukset! ♡ Itekin tein kuuset nimettömiin pikkujouluihin. 🙂 Tuo on kyllä semihelppo tehdä ja näyttävä lopputulos.

    • Kiitos Kirsi 🙂 Tää on kyllä kiva tyyli! Ja kuusistahan voisi helposti tehdä esim koristellut lisäämällä dottarilla pisteitä joulupalloiksi jne 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s