Jotain muuta välillä

Jätin hetkeksi lakkalaatikon punaiset rauhaan ja nappasin tämänkertaisiin kynsiin välillä jotain vähän rauhallisempaa hopeisen It’s frosty outsiden kaveriksi. Tämä hopeinen keskisormi oli jo edellisessä manissa ja koska en halunnut (laiskuuttani…) hinkata sitä pois, niin päätin sitten rakentaa uudet kynnet sen ympärille.

20131213-191425.jpg

Metsästin pitkään leimauslaattaa, jossa olisi selkeä ja yksinkertainen pajupunoskuvio. Näillä tiedoilla (ja heikolla piirroksella) lähestyin paremmin tietäviä kanssakynsikollegoita FB:n Kynsikoristelut-ryhmässä ja lopulta täydellinen kuvio sitten löytyikin Konadin S6-laatasta. Tilasin sen sitten tietty samantien MiMaxilta ja halusin heti päästä kokeilemaan sitä kynsille.

20131213-191407.jpg

Peukkuihin, etusormiin ja pikkurilleihin laitoin 2 kerrosta Cult Nailsin harmaanvihertävää/vihertävänharmaata Grungea, joka oli melko kapeasta sudistaan huolimatta vallan kelpo creme lakattavaksi. Lakka levittyi hyvin eikä siistimistä tarvinnut juuri tehdä.

20131213-191417.jpg

20131213-191358.jpg

Loppuun vielä 4-vuotiaan esikoisemme stailaama kynsikuva. Hän oli bongannut It’s frosty outsiden pullosta poistamani Liquid sand -merkin ja oli viritellyt sen kauppaleikkiinsä kuuluvaan pieneen muoviseen leikkivesipullon kaulaan. Tämän jälkeen hän toi pullon minulle ja pyysi minua ottamaan kynsikuvan ja laittamaan sen sitten tietysti myös blogiin. Eli tässä olisi poikani stailaama kynsiotos:

20131213-191347.jpg

Liikkis pieni apuri ❤

Olen vähän miettinyt, että kirjoittaisin oman postauksen vielä tarkemmin siitä, mitä tällä puolen blogia tapahtuu: missä ja milloin lakkailen kynnet, tarkemmin kuvien ottamisesta ja blogin kirjoittamisesta sekä vähän omasta historiastani kynsilakkojen maailmassa. Itseäni ainakin kiinnostaa muitten blogistien vastaavat kertomukset, toivottavasti saan tehtyä yhtä mielenkiintoisen postauksen teille luettavaksi aiheeseen liittyen 🙂

Aurinkoista viikonlopunjatkoa kaikille!

Kynsillä:

  • Cult Nails – Grunge
  • OPI – It’s frosty outside
  • leimauslaatta: Konad S6
  • leimauslakka: Konad Special Polish Black

20131213-191338.jpg

Kaikki blogissani esitellyt lakat ja koristelutarvikkeet olen ostanut itse, ilman blogiyhteistyötä. En hyödy mahdollisista linkkiklikkauksista mitenkään, ne ovat postauksissa ainoastaan helpottamassa kiinnostuneita löytämään tietyn tuotteen tai nettikaupan.

Mainokset

8 thoughts on “Jotain muuta välillä

  1. Ai tämä on nyt _se_ leima:D Kauniit kynnet, as usual -ja olisi kyllä kiva päästä kurkistamaan kulissien taakse joten jään odottelemaan postausta:)

  2. Awws, ihana pieni kynsiapuri 🙂 Minuakin aina kiinnostaa hurjasti behind the scenes -postaukset, jään odottamaan innolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s