Jouluneule

Ja ihanien punaisten lakkojen kokeilu jatkuu. Tällä kertaa kynsille pääsi i h a n a A Englandin Rose bower, jonka hankin (muistaakseni) jo kesällä Porin Ratsulasta. Maksoin tästä ihan törkeän hinnan (17 euron luokkaa) mutta lakka on kyllä jokaisen euron arvoinen. Tämän kaunottaren pohjalta lähdin sitten myös toteuttamaan lakkausta jouluisan villaneuleen hengessä. Chit Chat Nailsin Marta esitteli vähän samantyyliset kynnet jokin aika sitten Instagramissa, joten sieltä idea on varmaan jäänyt itämään 🙂

20131211-104042.jpg

Rose bower on upea lakka, jota oli ilo sutia kynsille – puhumattakaan sen huikaisevasta kauneudesta. Laitoin kynsille sen perinteisen 2 kerrosta.

Keskisormiin pääsin testaamaan tämän viikon kynsipostina saapunutta OPI:n It’s frosty outside -liquid sandia, joka on taattua OPI-laatua. Hyvin levittyvä hiekkalakka, jonka meinasin ensin päällystää Sechellä, mutta jätin sen lopulta karheaksi. It’s frosty outside on OPI:n tämän vuoden Mariah Carey Holiday -kokoelmasta, joka oli mun makuun ensialkuun melko mitäänsanomaton, mutta sieltähän on popsahdellut vaikka mitä helmiä: juuri tämä hopea hiekkalakka sekä epäilemättä mun tämän vuoden lempilakkani My favorite ornament. Kokoelmassa on myös upea viininpunainen jelly Underneath the mistletoe (jota en ole ainakaan vielä kokeillut), viininpunainen Visions of love (sama juttu), pari upeaa hiekkalakkaa – unohtamatta ihanaa I snow you love me -irtoglitterpommia.

20131211-104028.jpg

Myös nimettömiin testasin yhtä ennen kokeilematonta lakkaa, Jessican White hot:ia, jota etukäteen vähän kammoksuin: olen kuullut tämän löysästä sudista ja lakattavuudesta niin paljon huonoa, että pelkäsin menettäväni hermoni sen kanssa. Toisin kuitenkin onneksi kävi, ja lakka käyttäytyi vallan mallikkaasti. Tekstuuripinnan muodostuminenkin kävi ongelmitta. Lakkaan liittyen ilmainen pro tip: ei kannata googlettaa kuvia tästä lakasta hakusanoilla ”Jessica white hot” jos hakukoneen suoja-asetukset on matalalla. Just sayin’…

20131211-104034.jpg

Jos White hot:in kanssa ei ollut ongelmia, niin toisin oli BM:n kuvion kanssa. Tein nimettömän alusta alkaen KOLME kertaa, kunnes neljännellä kerralla sain edes jotenkin tyydyttävän leimauksen aikaan. Onnistuin joka kerta leimaamaan neulekuvion vituralleen, eikä hiekkalakkapinnasta pyyhitä prääkileimaa ilman, että koko lakkaus täytyy poistaa. FML.

20131211-104049.jpg

Jännästi nämä punaiset lakat ovat alkaneet tuntua omilta kun niitä on tässä nyt viime päivien aikana katsellut kynsillä. Varsinkin näin parilla aksenttikynnellä höystettynä punaiset lakat eivät ole ollenkaan hassumpia – onneksi näitä punaisia herkkuja riittää ihan sinne jouluun asti!

20131211-104057.jpg

Kynsillä:

  • A England – Rose bower
  • OPI Liquid Sand – It’s frosty outside
  • Jessica – White hot
  • leimauslaatta: Bundle Monster BM-419
  • leimauslakka: Konad Special Polish Black
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s