Girly camo

Sain viikonloppuna mahdollisuuden lakata siskoni kynnet, joten pääsimme vihdoin kokeilemaan hänelle maastokuosikynsiä. Innostuin lopulta kuosista niin paljon, että halusin kokeilla sitä samantien myös omiin kynsiini. Olin jo etukäteen suunnitellut kokeilevani seuraavaksi piCture pOlishin vihreää Camo-lakkaa, joten senkin puolesta idea sopi kynsille vallan mainiosti. Lakkasin Camolla peukut, etusormet sekä pikkurillit. Kaikkiin tuli 2 helppoa kerrosta.

20131201-094233.jpg

Valitsin Camolle kaveriksi toisen pp:n, vaaleankeltaisen Mellow yellow’n, jonka lakkasin tehostevärinä nimettömiin. Lakka oli vaaleaksi cremeksi yllättävän hyväkäytöksinen: ensimmäinen kerros jätti rantuja vaikka muille jakaa, mutta toinen kerros pelasti tilanteen ja lopputuloksena oli tasainen ja kaunis vauvankeltainen suloisuus.

20131201-094212.jpg

Maastokuosin tein ainoastaan keskisormiin, jotta yleisilmeestä ei tulisi liian sekava. Pohjavärinä on OPI:n hailakan vaaleanvihreä creme Stranger tides. Melko liru lakka, mutta levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella ja bonuksena se on varsin nätti tapaus, tuollainen kivan oudonvärinen lakka. Kuvioinnin tein dottarilla sutikoimalla ja siinä on käytetty Camoa, Mellow yellow’ta sekä OPI:n vaaleanbeigeä Did you ’ear about van Gogh’ia. Keltainen ei nyt välttämättä kuuluisi maastokuosiin, mutta halusin saada nimettömän keltaisen yhdistettyä lakkauksen muutenkin.

20131201-094222.jpg

Tämä maastokuosi olikin varsin kiva koristelutyyli: hyvään lopputulokseen pääsee vaikka kuvioinnin tekisi vähän sinnepäin ja värivariaatioita on vaikka kuinka. Siskon kanssa suunniteltiin jo aavikkokuosia ruskean ja beigen eri sävyillä, ja itsellä vilisee silmissä jo erilaiset vaaleanpunaiset camot… Näitä täytyy kokeilla joskus uudestaan!

Täytyy näemmä kuvien laadun perusteella viritellä taas tuota lightboxia käyttöön, ei riitä enää päivänvalo edes ulkona kuvatessa kohtuulliseen lopputulokseen. Voi ankeus, vuoden pimein aika on todellakin käsillä. No, nyt kun joulukuu on alkanut, niin saa ihan luvan kanssa ottaa kaikki lakkalaatikon ihanat punaiset lakat käyttöön ja kokeilla kaikenlaisia jouluaiheisia lakkauksia – jotain kivaa sentään tässä pimeässä vuodenajassa 🙂

Lakkauksessa käytetty:

  • piCture pOlish – Camo
  • piCture pOlish – Mellow yellow
  • OPI – Stranger tides
  • OPI – Did you ’ear about van Gogh
  • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat

20131201-134411.jpg

Mainokset

One thought on “Girly camo

  1. Päivitysilmoitus: Esittelyssä: piCture pOlish | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s