Armyvihreät koralliseeprat

(Nää otsikot, oikeesti..!)

Poistin viimeisimmän Master plan -manin pitkin hampain, kun lakkaus alkoi olla siinä mallissa että kynsien freesaaminen oli pakko toteuttaa. Suunnittelin jo tekeväni KOLMANNEN lakkauksen tuolla Essien rakkauslakalla, mutta puoliväkisin pakotin itseni kokeilemaan jotain muuta välillä.

No mutta. Jos en kerran viitsinyt tehdä kolmansia kynsiä Master planilla, niin ainakin perusidean uuteen lakkaukseen pöllin edellisestä manista. Eli siis keskisormihurjastelua jälleen luvassa 😀

Valitsin lakkauksen pääväriksi OPI:n Suzi takes the wheelin, jota olen aikaisemmin käyttänyt Movember-kynsissä. Sen kaveriksi valitsin lakan, jota minun ei periaatteessa olisi pitänyt edes ostaa: Kävin edellispäivänä kiertelemässä läheisessä Tokmanni-myymälässä, enkä voinut vastustaa 2 Flormaria 3 eurolla -tarjousta. Olen yrittänyt päästä parhaani mukaan eroon lakkalaatikkoni markettilakoista, mutta Flormarin Wet Lookin sävyt 01 ja 05 (vaaleansininen ja koralli) kutsuivat nimeäni ja olin heikko. Yhdistin Suzi takes the wheelin kanssa tuon 05:n, omaa silmääni miellyttää kovasti armyvihreän ja korallin liitto. Nam.

20131124-110528.jpg

20131124-110500.jpg

Keskisormeen olin jo laittamassa -taas- OPI:n My favorite ornamentia (joka on jo my favorite glitter), mutta sainpas hillittyä itseni ja nappasinkin kokeilemattomista ruotsalaisesta Edgy Polish -nettikaupasta tilaamani Cirquen kultaglitterisen Ica valleyn. Mukavainen glitter, jolla sai hyvin peittävän lopputuloksen kahdella kerroksella. Lakan haju vaan on hassu, jotenkin… sitruunainen. Värinä tämä on huomattavasti tummempi mitä My favorite ornament, mutta lämpimänsävyinen tämä(kin) on, joten se saa jäädä laatikkoon. Toimii hyvin tällälailla leimauksen pohjana.

20131124-110514.jpg

Ica valleyn päälle leimasin ensimmäistä kertaa ikinä omille kynsilleni seepra-kuvion, tämä kuvio löytyy MoYoun kasarilaatasta numero 04.

Testasin lakkauksen päälle keskisormia lukuunottamatta vielä parin päivän käytön jälkeen Llarowelta tilaamaani Cult Nailsin Mayhem-holotopperia:

20131126-204659.jpg

20131126-205242.jpg

Aurinkokin pilkisti noin minuutiksi pilvien takaa, ja onnistuin nappaamaan kuvan myös hololakalle suotuisassa valaistuksessa:

20131126-205304.jpg

OooOOoo, shinies!

Edelliset kukonaskel-kynnet on valehtelematta mun lempparilakkaukset IKINÄ, joten tykkäsin näistäkin todella paljon. Hieno fiilis löytää tällainen lakkaustyyli, jolla toteutettuja jaksan katsella kynsiä pidempään kuin vuorokauden – jes!

Käytetyt juttulat:

  • OPI – Suzi takes the wheel
  • Flormar / KoneHelsinki – Wet Look 05
  • Cirque – Ica valley
  • leimauslaatta: MoYou – Back to the 80’s 04
  • leimauslakka: Konad Special Polish White
  • Cult Nails – Mayhem

20131124-110439.jpg

Kaikki blogissani esitellyt lakat ja koristelutarvikkeet olen ostanut itse, ilman blogiyhteistyötä. En hyödy mahdollisista linkkiklikkauksista mitenkään, ne ovat postauksissa ainoastaan helpottamassa kiinnostuneita löytämään tietyn tuotteen tai nettikaupan 🙂

Mainokset

3 thoughts on “Armyvihreät koralliseeprat

  1. Hahhah, siellä toinen Flormariin langennut:D Mutta hyvältä näyttää, toihan on tosi kiva sävy! Ja kynnet toki muutenkin, näin skittle-etc-fanin mielestä. Noissa Cirquen lakkapohjissa on laventelia ja jotain yrttejä, sen takia ne haisee saippualle:)

    • Kiitti! Sävy on kiva, harmi vaan että laatu jätti toivomisen varaa: parin päivän jälkeen nimettömät alkoivat lohkeilla, kun taas OPI-kynnet pysyivät hyvinä. No, eipä lakka paljoa maksanutkaan eli ei ollut iso menetys. Ja nyt ymmärrän sitten tuon glitterlakan hajunkin, katos vaan! On kyllä varsin omalaatuinen tuoksu. Mulla on kokeilemattomissa vielä Cirquen Vesuvius, sen kanssa ”saa” sitten taas haistella tuota döfistä 🙂

  2. Päivitysilmoitus: Vuoden kärkikymmenikkö | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s