Turvalakkaus

Kynsilakkaöveriä pukkaa. Olen tehnyt viime aikoina niin monta kirjavaa lakkausta, että glitterliu’un poistamisen ja uusien kestolakkojen laittamisen jälkeen halusin kynsille jotain hyvin hillittyä ja rauhallista. Ensin ajattelin olla pelkillä kestolakoilla päivän, pari, mutta muutin mieleni parin tunnin lakattomuuden jälkeen. Lakattomat kynnet on nykyään niin… surulliset. Kynnet kaipaa lakkaa!

En olekaan tainnut aikaisemmin esitellä täällä täysin lakattomia kynsiäni, joten tässä siis näppini vanhojen kestolakkausten poiston jälkeen ennen uusien laittoa (pahoittelen ankeassa keinovalossa otettuja kuvia):

20131119-232821.jpg

20131119-232906.jpg

20131119-232849.jpg

Mua huvittaa (= semisti ärsyttää) lukea netistä keskusteluja, joissa tyypit mollaa (CND:n) kestolakkoja sanoen, että ne tuhoavat luonnonkynnet aivan täysin. Mä en tajua miten Shellaceilla voi tuhota kyntensä, mulla on ollut ne nyt aika tarkkaan vuoden kynsillä ja tältä mun naturellit siis näyttävät täysin nakuina. Tietty jos kestolakat nyppii väkivalloin kynsiltä pois eikä muuten huolla kynsiä ollenkaan, niin kyllähän nekin saa takuulla tuhottua. Olen sitä mieltä, että jos edes vähän perehtyy aiheeseen ja poistaa lakat sopivilla tuotteilla, niin omat kynnet ei tasan tuhoudu CND:n kestolakkoja käytettäessä.

Mutta paasaus seis, jatketaan lakkauksista. Valikoin lakkalaatikosta -jälleen kerran- kynsille pari Suomi-sudillista Essietä: mutaisen harmaan Master planin, jonka ostin Cittarin Essie-alesta sekä kynsikirpparilöytö, hempeän vaaleanpunainen Muchi muchi.

20131119-232701.jpg

Olen todella tyytyväinen, että tulin lopulta hankkineeksi myös Master planin Cittarin marrasalesta – lakka on sanalla sanottuna täydellinen! Astetta vaaleampi mitä Chinchilly, ja kynsillä juuri sellainen, jota jaksan katsella pidempäänkin. Levittyvyys täysi kymppi ihanan leveän Suomi-sudin ansiosta ja kestokin vallan mainio. Kynsillä 2 helppoa kerrosta.

Nimettömiin lakkasin 3 kerrosta Muchia ja leimasin simppelisti Bundle Monsterin laatasta BM-419 höyhenet Golden Rosen Matte 11 -lakalla. Kuvio ei siirtynyt kynnelle aivan täydellisesti, siitä syytän uutta löllöstampperin tyynyä, jonka otin näissä kynsissä käyttöön. Stampperin kevyestä viilaamisesta huolimatta leimaus ei onnistunut nappiin, mutta ihan tarpeeksi lähelle kuitenkin.

20131119-232734.jpg

Näissä kynsissä viihdyin poikkeuksellisen pitkään (4 päivää), olisin antanut lakkojen olla pidempäänkin elleivät kynsien kulmat olisi olleet jo käytössä niin kuluneet. Ihana Master plan, tällä sain aikaan todellisen turvalakkauksen – rakkautta!

Käytetyt lakat ja muut jutut:

  • Essie – Master plan
  • Essie – Muchi muchi
  • leimauslaatta: Bundle Monster BM-419
  • leimauslakka: Golden Rose Matte 11
  • päällyslakka: HK Girl Top Coat

20131119-232715.jpg

Mainokset

2 thoughts on “Turvalakkaus

    • Suosittelen ehdottoman pikaisesti kotiuttamaan tämän kaunottaren! Aivan mieletön! Niin mieletön, että mulla oli tää 2 kertaa putkeen kynsillä ja olisin laittanut vielä kolmannenkin, mutta se ei ois ollut enää reilua muille lakoille 🙂 Kiitos kommentista ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s