Kulta-hopealiuku

Mulla oli kesällä 2012 muutaman kuukauden perinteiset geelirakennekynnet, ja yleensä niissä oli koristeluina ranskalainen manikyyri. Kun halusin vaihtelua lakkaukseen, tein yleensä kynsiin erilaisia glitterliukuja. Jo silloin bongasin YouTubesta käyttäjän szuchnic tutovideon otsikolla Gold and Silver Glitter Gradient Nails. En kuitenkaan tuolloin vielä kokeillut tätä lakkausta, sillä en tykännyt kullansävyisistä lakkauksista ollenkaan. Nyt on eri ääni kellossa, joten halusin kokeilla tätä tutoa omiin näppeihini.

Tein lakkauksen osin eri lakoilla, ranskispohjana käytin videossa näkyvän China Glazen sijaan OPI:n Barre my soulia ja kultatippinä Essencen Colour & Go -sarjan Go bold!:ia (sävy 140). Glitterit minulla on samat mitä videolla, eli CG:n Nova, Techno ja Golden enchantment.

20131116-161734.jpg

20131116-161746.jpg

Kyllä kimaltelee!

Taidan testata Golden enchatmentia vielä uudemman kerran, se sai kynteni näyttämään tässä lakkauksessa ikävän keltaisilta. Se saattoi johtua beigehtävästä Barre my soulista ja GE:stä yhdessä, mutta kynnet näyttivät ainakin livenä jotenkin kelmeiltä. Ei kiva.

Kynsissä näkyy kestolakkausten kasvuraja jo tosi rumasti. Poistinkin tämän lakkauksen jälkeen myös alimmaisena olevat Shellacit ja pistin tilalle uudet, siistit kestolakat. Fiilis on aina yhtä juhlallinen kun saa manikyyrin tehtyä ja uudet kestot kynsiin, kädet ja varsinkin kynnet näyttää ihan uusilta kun ne ovat taas iskussaan 🙂

Käytetyt lakat:

  • OPI – Barre my soul
  • Essence Color & Go – 140 Go bold!
  • China Glaze – Nova
  • China Glaze – Techno
  • China Glaze – Golden enchantment
  • Seche Vite

20131116-161708.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s