Synttäriteemaa

Vietimme kuluneena viikonloppuna esikoisemme 4-vuotissynttäreitä, ja ajattelin tehdä kynnet juhlakalulle mieleisiksi. Oranssia piti tietysti olla (hänen lempivärinsä) ja kirahvikuviota (tämänhetkinen lempieläin).

Skittlettepohjalta lähdin taas rakentelemaan lakkausta. Peukkuun ja etusormeen valikoitui OPI:n uutta Warm me up:ia, joka on tuollainen metallinhohtoinen lämmin ruskea. Lakka olisi aivan upea ilman tuota hohtoa, joten katsoos nyt jääkö tämä lakkajemmaani. Raidoittuvakin oli, mokoma. Peukussa näkyy ikävä kalju kohta kun sopivasti osaa katsoa. Lakka oli kaiken muun lisäksi vielä lirua, ja muutaman kerran sain siistiä kynsinauhoja oikein huolella.

20131102-153543.jpg

Kirahvikuvion pohjalle laitoin Don’t pretzel my buttonsia, kirahvikuosileima QA21-laatasta Konadin ruskealla Special Polishilla. Leimojen kavereina punaiset strassit. Oranssit vastaavat näyttivät leimojen vierellä ruman keltaisilta, joten päädyin sitten laittamaan nuo punaiset.

20131102-153502.jpg

Pikkurilleihin sitten sitä oranssia, eli OPI:n luottohiekkalakka Jinxiä. Mulla on sille dupe laatikossa, mutta voisin vaikka myydä sen pois, koska kuitenkin tartun aina tähän lakkaan. Jinx on kyllä vahvasti mun all time kynsilakkojen Top 3:ssa!

20131102-153517.jpg

Kokeilin tehdä näistä myös mattaversiot OPI:n mattatopperilla, mutta niin vain tavallinen kiiltävä versio näytti mielestäni paremmalta.

Matattuna

Matattuna

Vai mitäpä mieltä olette?

Näytin kynsiä pojalle, ja kysyin mitä mieltä hän on lakkauksesta. Oranssi väri on kuulemma nätti, mutta kuviot näyttävät hänen mielestään ihan puunkuorelta. Että ei äidin toteutus vissiin sitten ihan nappiin mennyt 😀 Ois ehkä pitänyt laittaa värit toisinpäin, eli tummanruskealla isommat läikät ja ”rajaukset” vaaleammalla. No, kyllä näillä yhdet 4-vuotiskemut saatiin juhlittua 🙂

Lakat ja muut jutut:

  • OPI – Warm me up
  • OPI – Don’t pretzel my buttons
  • Konad Special Polish Brown
  • QA21 -laatta
  • OPI – Jinx
  • (mattalakka OPI – Matte Top Coat)

20131102-153419.jpg

Mainokset

One thought on “Synttäriteemaa

  1. Päivitysilmoitus: Vuoden kärkikymmenikkö | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s