Minttuisa skittlette

Mulla on jo jostain syystä pidemmän aikaa pyörinyt mielessä mintunvihreä kynsilakka. Varsinkin se Suomi-sudillinen Essien Mint candy apple, jonka mielenhäiriössä menin myymään koska ”enhän mä nyt koskaan mintunvihreää kynsilakkaa käytä”. Tollo, kyllä muuten käytät! Ainakin skittletessä, jossa se menee tehostevärinä vallan mainiosti.

20131028-140045.jpg

Onneksi hommasin alkusyksystä tämän Essencen minttulakan, jolla pääsin nyt lievittämään myydyn Essien jättämää tyhjää aukkoa sielussani (aika dramaattista, eikö). Yhdistin sen harmahtavaan mudanruskeaan (oikeesti, nää värit!) Essien Chinchillyyn, joka on leveän Suomi-sutinsa ansiosta varsin unelma levitettävä. Laitoin 2 helppoa kerrosta.

20131028-140030.jpg

Lakatessa Chinchilly näytti kumman tutulta, siinä on paljon samaa kuin OPI:n Berlin there done that -lakassa. Ohessa molemmat tikutettuna ja kuvattuna ulkona aamupäivän luonnonvalossa (tai no, valossa ja valossa tähän aikaan vuodesta). Chinchilly vasemmalla, Berlin oikealla:

20131029-102141.jpg

Essie – Chinchilly vs. OPI – Berlin there done that

Berlin näyttäisi ehkä asteen tummemmalta, joten saattanee olla, että molemmat saavat jäädä lakkalaatikkoon. Jos näistä pitäisi kuitenkin valita vain toinen, päätyisin Chinchillyyn Essien leveän sudin ja lakan ihanan koostumuksen vuoksi. Näiden ominaisuuksien lisäksi lakka on aivan herkullisen värinen, ja sopii ihonsävyyni vallan passelisti.

20131028-140056.jpg

Leimojen pohjana on OPI:n My boyfriend scales walls, jonka päälle leimasin Cheekyn laatasta nro 52 Golden Rose Matte 06 -lakalla. Väri menee hyvin yksiin Chinchillyn kanssa, mutta päällilakkausvaiheessa leimojen väri haaleni jonkin verran. Hyvä taupenvärinen leimauslakka on siis haussa, vinkkejä saa antaa vaikkapa kommenteissa!

Leimojen kaveriksi lisäsin mintunvihreiden strassien puutteessa vaaleansiniset strassit.

Pikkurilleissä pari kerrosta Essencen That’s what I mint -lakkaa, josta mulla ei ole huonoa sanottavaa: hyvä levittyvyys ja sutikin oli mukavan leveä ja jämäkkä. Näitä sähäkämmänvärisiä Essencejä mulla onkin laatikossa testattavana vielä vino pino, toivottavasti ne ovat yhtä kivoja uusia tuttavuuksia kuin tämä minttu!

Käytetyt lakat ja muut jutut:

  • Essie – Chinchilly
  • OPI – My boyfriend scales walls
  • Essence – That’s what I mint
  • leimauslaatta: Cheeky 52
  • leimauslakka: Golden Rose Matte – 06

20131028-140117.jpg

Mainokset

2 thoughts on “Minttuisa skittlette

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s