Grr, baby!

Kokeilin edellisissä kynsissä OPI:n I Theodora you:ta ja ihastuin. Halusin saada sen hetimiten uudelleen kynsille, joten säästin puolikuumanista nimettömät ja rakentelin niiden ympärille uudet kynnet.

Lakkasin kaikki kynnet kahdesti Theodoralla, kolmannella kerroksella olisi todennäköisesti saanut täysin peittävän lopputuloksen. Lakka levittyi ihan mukavasti, liikaa sutimista se ei kuitenkaan kestänyt. Sudin jälkiä jäi aika herkästi, mutta Seche pelasti taas pahimmilta. Katsoin Theodoran vikapuolia kuitenkin hyvin hövelisti sormien läpi, sillä lakka on juuri sellainen ihanan hämyinen vaaleanpunainen jollaista olen etsinyt – vähän kuin You callin’ me a lyre?:n peittävämpi isosisko.

20131021-111736.jpg

Heti kun sain kynnet lakattua, totesin että Theodora suorastaan vaati seurakseen leopardipilkkuja! Piti melkein koittaa että oonko kuumeessa, sillä mä en KOSKAAN käytä mitään eläinkuosia, vähiten tällaisia pilkkuja. Mutta kyllä ne nyt kynsillä menee, täytyy myöntää. Jätin nimettömiin BM:n Love-tekstin ja lisäsin keskisormiin ja peukkuihin leimaamalla puoleen kynteen mustat lepardit. Kuvio löytyy laatasta QA47, jonka olen tainnut hankkia joskus aikoja sitten FB:n Kynsikirpalta. Laatan ehdottomana hyvänä puolena on se, että tuo kuvio löytyy laatalta myös peilikuvana: ehdoton plussa!

20131021-111710.jpg

Lisäsin pilkkuihin lopuksi vielä hopeisia hex-glittereitä ja sen jälkeen myhäilin tyytyväisyyttäni, sillä kynsistä tuli aivan ehanat ja itseni näköiset 🙂

20131021-111744.jpg

Käytetyt lakat ja muut jutut:

  • OPI – I Theodora You
  • leimauslaatta: Bundle Monster BM-311 (nimetön) ja QA47 (keskisormi ja peukku)
  • leimauslakka: Konad Special Polish Black
  • Seche Vite
Mainokset

4 thoughts on “Grr, baby!

  1. Päivitysilmoitus: Lokakuun lempparit | Kynnet iskussaan ☆

  2. Päivitysilmoitus: Vuoden kärkikymmenikkö | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s