Överit riimu-skittletet

Tein nämä lakkaukset alle puolessa tunnissa, kun mieheni lähti molempien mukeloiden kanssa ulos ja minä sain päivän ensimmäisen (kaivatun) rauhallisen hetken. Käytinkö sen lepäämiseen? Mitä vielä, mä lakkasin kynnet! Olin nimittäin kaivannut lakkaamista, sillä kynsillä oli ollut jo neljättä päivää Vinylux-ranskis ja näpit suorastaan syyhysivät päästä taas tekemään jotain uutta ja värikästä. Lakkalaatikossa poltteli uudet piCture pOlishit, mutta koska en jaksanut (ennättänyt) poistaa ranskiksia kynsiltä, niin päädyin käyttämään hyvin peittäviä lakkoja – jälleen skittleten muodossa.

20131016-234812.jpg

20131016-234821.jpg

Peukkuihin ja etusormiin valikoitui Barry M:n The Royal Textured Glitter -kokoelman kullan/beigensävyinen Majesty, jonka päälle laitoin kerroksen Secheä. Lakka oli tikutettuna hyvin samankaltainen omistamani Perfect Sand Lacquer sävyn 78 kanssa, joten Perfect sai lähtöpassit ja tämä jäi.

20131017-093724.jpg

20131016-234800.jpg

Keskisormiin ja nimettömiin laitoin roosaa OPI:n Sparrow me the dramaa, joka oli ehkä parhaiten käyttäytyvä roosa/vaaleanpunainen creme i k i n ä. Lakka oli melkoisen lirua, mutta reiluista kerroksista huolimatta se ei karannut kynsinauhoille, vaan meni melkeinpä ajatuksen voimalla juuri sinne, minne pitikin. Laitoin 2 kerrosta. Sparrow’n päälle leimasin China Glazen Emotionilla tuollaiset sydänriimukuviot uudesta Bundle Monsterin setistä, laatta on BM-406.

20131016-234723.jpg

Pikkurilleihin kokeilin ensimmäistä kertaa OPI:n Solitairea, joka oli jotenkin meh. Hopeinen glitter lakan seassa sai sen näyttämään vähän liian… talviselta. Ja jotta lakkauksesta ei olisi tullut liian yksinkertainen, lisäsin pikkurilleihin vielä noita 1,5 mm niittejä.

Vähän tuli överit kynnet, mutta hälläväliä – mä voin taas lakata kynsiä! Sydän!

Käytetyt lakat ja muut juttulat:

  • Barry M – Majesty
  • OPI – Sparrow me the drama
  • OPI – Solitaire
  • leimauslakka: China Glaze – Emotion
  • leimauslaatta: Bundle Monster BM-406
  • Seche Vite

20131016-234830.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s