Lakkajemma esiin!

Koska testaan tämän viikon ajan Vinylux-lakkojen kestävyyttä, ei uusia lakkailupostauksia ole luvassa hetkeen. Käytän siis tämän tilaisuuden hyväksi ja esittelen lakkaushiljaisuuden aikana mm. kynsilakkalipastoni säilytysratkaisuja ja sen sisältöä.

Säilytän lakkojani tällä hetkellä eteisessämme, tässä kirpputorilta hankitussa vanhassa kirjoituspöytälipastossa:

20131014-133712.jpg

Olen ominut lipaston kaksi alintalaatikkoa kynsitarpeisiini, alemmassa laatikossa ovat kynsilakat ja ylemmässä leimaustarvikkeet ja muut tykötarpeet.

Kurkataanpa ensimmäisenä ylempään laatikkoon:

20131014-133733.jpg

Vasemmasta reunasta löytyy leimauslaattani, joita on pikaisen laskennan perusteella 119 kappaletta. Hups. Kasassa on Pueenin molemmat setit (Sumptuous ja Love Elements), Cheekyn Summer 2013 -setti, Bundle Monsterin 2013 -setti, sekä yksittäisiä laattoja: 4 MoYoun laattaa, 3 MASHin laattaa (saapuneet kuvan oton jälkeen), 6 yksittäistä Bundle Monsteria, 1 Handy ja muutamia nimettömiä laattoja. Vaikka laattoja on näin hitosti, niin kysyn vaan että miksi välillä tuntuu, ettei ole mitään leimattavaa??

20131014-133748.jpg

Laattojen vierestä löytyy lakkalaatikkoon liian korkeat Flormarin KoneHelsinki-hololakat. Mulla on ollut tarkoituksena antaa lakat miehen käsittelyyn, hän saisi sahata pullojen korkeista muutaman sentin pois jotta ne mahtuisivat muiden lakkojen kanssa alimmaiseen laatikkoon.

Oikeanpuolimmaisena laatikossa ovat erilaiset siveltimet, appelsiinipuutikut sekä viilat ja leimaamiseen tarvittavat muut välineet: stampperit, skrapat, pari pilttipurkin kantta asetonia varten sekä nukkaamattomia puhdistusliinoja ja teräväpäisiä vanupuikkoja.

Laatikon keskellä on erillinen lokero strasseille ja muille koristeille, mm. kynsiteipeille.

20131014-133759.jpg

Laatikon takaosassa on muuta vähemmän tai harvemmin käyttämääni kynsihärpäkettä: swatchaustikkuja ja -kiekkoja, erilaisia kynsifolioita ja irtoglittereitä.

Alemman laatikon, eli varsinaisen lakkajemman sisältö näyttää tältä:

20131014-133814.jpg

Oikeanpuolimmaisessa reunassa on päällyslakat: Seche Vite sekä sen täyttöpullo (118 ml) ja Seche Restore jankkiintuneen päällilakan notkistamiseen. Lisäksi sieltä löytyy kynsilakkathinneriä, Poshén päällyslakka sekä OPIn ja Flormarin mattaavat päällyslakat. Laatikon takaosassa on omassa laatikossaan OPIn Pure-valkokulta-hopeahipputopperi sekä joitain koristelulakkoja (tosi harvoin jos koskaan käytössä). Etuosassa on musta käyntikorttikansio, jossa on water decalit (siirtokuvat) sekä kynsitarrat. Kansion päällä näyttää tällä hetkellä olevan Essien kokokynnentarrat, jotka etsivät vielä omaa paikkaansa, ne päätyvät todennäköisesti tuonne kansioon. Decalikansion alla on paketti meikkisieniä liukuvärjäyksiä varten.

Ja sitten nuo lakat. Sain vihdoin ja viimein pari viikkoa sitten jaoteltua lakat merkeittäin, nyt sieltä löytää huomattavasti paremmin kaipaamansa, kun tietää suunnilleen mistä etsiä 🙂 Tämän kuvan jälkeen laatikosta on muutama lakka saanut lähtöpassit, ne ovat löytäneet jo uuden kodin FB:n kynsikirpan puolelta.

Oikeassa alakulmassa on leimaamiseen käytettävät lakat (China Glazen Romantique-sarjaa, Golden Rosen Matte-lakkoja, Konadin Special Polisheja sekä Barry M:n gold ja silver foil sekä pari Color Clubin Halo-huesia), niiden takana OPIt, jotka tuntuvat lisääntyvän keskenään… Keskellä edessä ovat Zoyat ja Essiet, niiden takana Essencet ja Catherine Arleyn holot.

20131014-133839.jpg

Vasemmassa kulmassa sijaitsevat Golden Roset, IsaDorat, Nubarit ja muut yksittäiset lakat (mm. Jessica). Näiden takana nököttävät China Glazet ja vielä niiden takana muutama Wet ’n Wild, W7 ja matalampikorkkinen Flormar. Niiden seurasta löytyy myös läjä Perfectin hiekkalakkoja.

20131014-133825.jpg

Tässä siis suurin osa kynsikamppeistani. Näiden lisäksi säilytän kestolakkojani pahvilaatikossa vaatekaapin kätköissä yhdessä uv-uunin kanssa. Myös myynnissä olevat / myyntiin menevät lakat ovat erillisessä laatikossa.

Melkoinen määrä tavaraa! Kaikki kuitenkin tarpeellisia ja sellaisia, ettei mistään voi tietenkään luopua 😉

Tällaista täällä meillä, näkyikö mitään mielenkiintoista? 🙂

Mainokset

6 thoughts on “Lakkajemma esiin!

    • No nää kirpparilipastot on mun sellainen heikko kohta, niitä on tullut osteltua useampi… Noissa käytetyissä, täyspuisissa lipastoissa on vaan se oma tunnelmansa ja ne kestää melkein mitä vaan!

  1. Kaunis lipasto! Eikä niitä ainaisia helmereitä 😉 Ihailtavan kompakti kokoelmakin sulla.

    Oisko muuten mahdollista siirtää tätä ”kommentoi” namiskaa postauksen loppuun? Menen aina ihan sekaisin että mistä tähän voi kommentoida 😀

    • Kiitos kommentista Armi! Katson pystyykö tuota namiskaa siirtämään kun menen seuraavan kerran koneelle, voi kylläkin olla että se on kiinteästi paikallaan blogipohjasta johtuen…

  2. Mistähän syystä (myös) minä kiinnitin huomioni lakkojen ja tarvikkeiden sijaan tuohon lipastoon… Samaten tuo seinän puolipaneeli on vallan hurmaava ♥

    • Kyllä nyt on maailmankirjat sekaisin kun kynsihörhöt kiinnittää huomiota ihan muuhun kuin olennaiseen 😀 Kiitokset kehuista anyhoo 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s