Vinyluxit testiin

Oon käyttänyt CND:n Shellac-kestolakkoja keskeytyksettä joulukuusta 2012, eikä mulla ole niistä yhtä ainutta soraääntä sanottavana. Aikaisemmin mulla oli kynsillä aina kestolakoilla tehty ranskalainen manikyyri, nyttemmin kynsillä on pelkkä kirkas kestolakkaus, jotta sen päälle on helppo lakkailla normaaleilla kynsilakoilla. Alkuvuodesta 2013 CND lanseerasi uuden Vinylux-lakkasarjan, jolle luvataan viikon moitteeton kesto kynsillä ilman pohjalakkaa. Keston mahdollistaa uudenlainen päällyslakka, jota ei koveteta uv-uunissa vaan se kovettuu auringonvalossa pikkuhiljaa, päivien kuluessa. Käyttökuivaksi lakan pitäisi kuivua 8 minuutissa. Lakat poistetaan tavallisella asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella (CND luonnollisesti suosittelee käyttämään omaa CND Shellac Nourishing Removeria).

Olin tekemässä Nailsupplies.us -nettisivulle lakkatilausta joku aika sitten ja bongasin sieltä nämä Vinyluxit. Tilasin muutaman lakan sillä ajatuksella, että pääsen testaamaan ranskalaista manikyyriä pitkästä aikaa. Normaaleilla kynsilakoilla ranskiksen tekeminen on mulle ollut aina täyttä tuskaa, sen lisäksi että valkoiset tippilakat jankkiintuvat alta aikayksikön, ei valkoisten tippien vetämiseen ole montaa sekuntia aikaa kun lakat jo kuivuvat sen verran, että korjailuihin ei ole enää mahdollisuuksia. Näiden seikkojen lisäksi tavallisilla lakoilla tehdyt ranskikset on mulla entisiä jo lakkauksen toisena päivänä, joten senkään takia ei ole paljoa hotsittanut käyttää aikaa ja vaivaa tavisranskiksen tekoon.

No. Tämän pitkän sepustuksen oli tarkoitus pohjustaa siis sitä, että halusin testata näitä Vinylux-lakkoja ranskalaisen manin tekoon. Tilasin testiin vaaleanpunaiset sävyt Lavishly loved ja Romantique sekä tippilakaksi Studio Whiten. Näiden lisäksi ostin tietysti tuon Vinyluxin oman päällyslakan.

20131009-224931.jpg

Sävyihin oli helppo päätyä, sillä minulta löytyy nuo värit jo ennestään Shellac-lakkoina. Tai no, Lavishly lovedia ei ole tuonnimisenä Shellacina, mutta netissä paremmin tietävät osasivat kertoa, että se on vastaava kuin käyttämäni Clearly pink.

Tarkoituksenani on nyt siis tehdä tänään ranskis näillä Vinyluxeilla ja viikon käytön jälkeen rapsata päivittäin otettujen kuvien kanssa siitä, miten lakat kestivät kynsillä luvatun viikon ajan. Stay tuned!

Mainokset

One thought on “Vinyluxit testiin

  1. Päivitysilmoitus: Vinylux 7 day challenge – ainakin melkein | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s