Prinsessa-chevronit

Bundle Monsterin uusi, vuoden 2013 laattasarja saapui viime viikolla ja pääsin valikoimaan sopivaa kuviota uusille kynsille pienet karvaiset kädet täristen. Olin ensin -yllätysyllätys- tarttumassa laattaan BM-406 ja leimaamassa siitä kiekurakuviota, mutta päätin kuitenkin tehdä jotain uutta ja valitsin sen sijaan laatan BM-423 chevron-kuvioineen.

Halusin taas kokeilla mahdollisimman montaa käyttämätöntä lakkaa, ja siihen tarkoitukseen skittlette-kynnet ovat juuri passeli koristelutapa. Värimaailmaksi otin vaihtelun vuoksi vihreän, kyseistä väriä edustaa FB-kynsikirppalöytö A England – Princess Sabra. Leimojen alle otin testiin OPIn likaisenvalkoisen My Boyfriend Scales Walls -lakan ja pikkurilleihin OPIn hiekkalakan Honey Ryder.

20131008-095353.jpg

Princess Sabra oli taattua A England -laatua: lakka levittyi kuin unelma, peitti kahdella kerroksella ja on huikaisevan kaunis holo. Rakkauslakka! Olen edelleen ihan älyttömän onnellinen että kynsisisko E-L luopui kirpalla omastaan pilkkahintaan, uutena en välttämättä olisi tajunnut/raaskinut tätä lakkaa ostaa. Nam.

20131008-095330.jpg

Valkoinen My Boyfriend Scales Walls oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Moni kynsibloggaaja suosii tätä koristelujen pohjana, eikä ihme. Lakka on juuri sopivan valkoinen olematta kuitenkaan sen sävyinen, että käsien iho olisi siihen verrattuna jotain kalmon ja paleltuneen välimaastosta. Lakattavuuskin oli yllättävän hyvä ollakseen valkoinen creme, kolme melko vaivatonta kerrosta laitoin näihin kynsiin. Kaksikin olisi riittänyt, koska leimat ovat noinkin peittävät.

20131008-095346.jpg

Leimat venyivät ja vanuivat ilmeisesti leimaustyylistäni ja kaarevista kynsistä johtuen melkolailla. Mulla on tapana painaa löllöstampperia melkoisesti leimatessani, pienempikin voima varmaan riittäisi… Voimankäytöstä johtuen tällaiset vaakasuoraan asemoitavat leimat (kuin myös pystysuoraan leimattavat) eivät oikein tykkää osua kynnelle tarkan suorasti, vaan vähän sinnepäin. Harjoitusta, harjoitusta kaipaa.

20131008-095338.jpg

Pikkurilleihin laitoin 2 kerrosta Honey Ryderiä, kynnen juureen vielä vihreät strassit ja valmista tuli 🙂

Käytetyt lakat ja muut jutut / Used polishes & other stuff:

  • A England – Princess Sabra
  • OPI – My Boyfriend Scales Walls
  • OPI – Honey Ryder
  • leimauslakka: Barry M – Gold foil
  • leimauslaatta: Bundle Monster BM-423
  • vihreät koristestrassit

Translation: Did my first chevron nails 🙂 The greenish A England is such a gorgeous shade and the off-white OPI – My Boyfriend Scales Walls was just perferct for stamping.

20131008-094832.jpg

Mainokset

4 thoughts on “Prinsessa-chevronit

  1. Päivitysilmoitus: Lokakuun lempparit | Kynnet iskussaan ☆

  2. Päivitysilmoitus: Vuoden kärkikymmenikkö | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s