Love your boobies!

Tänään perjantaina 4.10. vietetään Roosa nauha -päivää, jonka tarkoituksena on mm. edistää tietoutta rintasyövän ehkäisyn mahdollisuuksista. Monen muun kynsibloggarin tavoin halusin ottaa osaa päivään tekemällä aiheeseen sopivat kynnet ja samalla kunnioittaa omia rintojani – ja tietysti kaikkia rintoja – joista jokainen pari on upea omalla uniikilla tavallaan.

20131004-105258.jpg

Kynsien värimaailma oli helppo valita: pinkkiä, tottakai. Nimettömiä lukuunottamatta lakkasin kynnet ensin OPIn You callin’ me a lyre?:llä, sen jälkeen kuorrutin ne yhdellä kerroksella China Glazen Fairy dustia. Kärkien glitterliu’ut tein Wet ’n Wildin pinkillä (vai onkos tuo nyt jo väriltään roosa?) Sparkedilla, käytin hitusen myös China Glazen Material girliä, jotta sain kynsiin tarpeeksi peittävästi glitteriä. Sparked on kyllä kiva glitter, mutta valitettavasti tätä tarkoitusta varten kynnelle tuli enemmän lakan kirkasta pohjaa kuin itse vaaleanpunaista glitteriä. Mulla muuten on vielä harjoittelemista tämän normaalilla kynsilakalla tehtävän glitterliu’un kanssa, en ole kertaakaan saanut siitä sellaista kuin ideana etukäteen on ollut. Mur. Harjoitukset siis saavat jatkua.

20131004-105321.jpg

Nimettömät lakkasin Golden Rosen hopeisella hiekkalakalla nro 51, jonka tasoitin päällyslakkakerroksella. Päällyslakan ollessa vielä märkää asettelin vaaleanpunaiset strassit paikoilleen ja laitoin päälle vielä pari kerrosta Secheä, jotta kivet pysyisivät paikoillaan eivätkä tarttuisi joka paikkaan.

20131004-105329.jpg

Ihan omannäköiset kynnet tuli, tykkään ihan hirveästi glitterillä tehdystä tippiliu’usta, oli värinä sitten mikä tahansa. Näitä täytyy tehdä ehdottomasti lisää, harmi vaan että tällaisten suloisuuksien poistaminen on aivan uskomattoman ärsyttävää ilman foliotekniikkaa (koska foliolla muhittaminen vie mennessään myös lakkauksen pohjana käyttämäni kestolakat).

20131004-105337.jpg

Tässä siis panokseni Roosa nauha -päivään, muistakaahan tykätä tisseistänne – ne ovat sen ansainneet!

Käytetyt lakat ja muut jutut / Used polishes:

  • OPI – You callin’ me a lyre?
  • China Glaze – Fairy dust
  • Wet ’n Wild – Sparked
  • China Glaze – Material girl
  • Golden Rose – Holiday 51
  • vaaleanpunaiset koristestrassit

Translation: It’s Pink Ribbon Day today for breast cancer awareness. My nails honor the day by saying the more glitter the better 🙂

20131004-105249.jpg

Mainokset

3 thoughts on “Love your boobies!

  1. Päivitysilmoitus: Lokakuun lempparit | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s