Minnie the Moocher

Seuraavat käyttämättömät herkut lakkalaatikosta ulos! Tällä kertaa paritin kynsille synttärilahjaksi saamani Zoyan hiekkalakka Tomokon sekä OPIn Couture de Minnie -kokoelmasta herrrkullisenpunaisen A Definite Moust-haven:

20130928-224339.jpg

(Pahoittelen jo näin kärkeen huonoja kuvia, lakka ei toistu oikean sävyisenä näissä eikä nuo leimailutkaan kovin kaksisesti näy, oho.)

Mulla on vähän vinksahtanut suhde punaisiin kynsilakkoihin. Mä kiinnitän aina huomioni uusissa kokoelmissa ekana punaisiin lakkoihin ja haluan ne ehdottomasti itselleni varsinkin jos lakat ovat koralliin taittavia punaisia, syvän marjaisenpunaisia, sähäköitä glitterpunaisia tai holoja eri punaisen sävyissä. Ja fiksuintahan tässä himiöinnissä on se, että käytän loppujenlopuksi tosi harvoin punaista kynsilakkaa – loogista, eikö? Jotenkin en vaan osaa olla kirkkaanpunaisilla kynsillä, ne on lopulta sitten kuitenkin liian räikeät ja jotenkin niin hävyttömät.

20130928-224324.jpg

20130928-224331.jpg

Tämä Moust-have oli mulle siis juuri tällainen perinteinen himotuslakka: bongasin sen monta kertaa vaikka kuinka monesta blogista ja aina ennätin ihastella sitä kuola suuhun herahtaen, kunnes tajusin että se on juuri tämä nimenomainen Minnie-kokoelman ihanuus. Lopulta annoin periksi ja tilasin tämän itselleni, viimeisen niitin ostosarkkuun antoi Wasting Lifestylen Emma, joka kehui lakan maasta taivaisiin blogissaan sekä FB:n Kynsikoristeluissa. Ja kyllähän minä toki Emmaa uskon, ja onneksi niin: tämä on juuri niin ihana punainen kuin pullosta voi kuvitella! Levittyi kuin unelma, peitti kahdella kerroksella ja on kynsillä livenä niin herkullisen värinen, että kynsiä tekisi mieli nuoleskella vähän väliä (mutta enhän tietty niin tee, sehän olisi jo outoa, krhöm).

20130928-224407.jpg

Laitoin Zoyan Tomokoa tehosteena ainoastaan pikkurilleihin. Nimettömiin sekä keskareihin leimasin kultaisella tuollaiset söpöisät rusettileimat Minnie-teemaa mukaillen. Miehelläni oli kuitenkin eri ajatus kynnet nähtyään, hänen mielestään ne näyttivät joululahjapaperilta 😀

Edit: Mieheni kommentin jälkeen näin nämä kynnet vain ja ainoastaan joulupaperina… Poistin seuraavana päivänä keskarin ja nimettömän lakkaukset ja tein ne uusiksi My vampire is buffilla, leimoilla sekä parilla punaisella koristekivellä. Paljon parempi 🙂

20130930-101910.jpg

20130930-101918.jpg

Käytetyt lakat & muut jutut / Used polishes & other stuff:

  • OPI – A Definite Moust-Have
  • Zoya PixieDust – Tomoko
  • leimauslakka: Barry M Gold foil
  • leimauslaatta: Pueen 18
  • päällyslakka: Seche Vite
  • OPI – My vampire is buff
  • leimauslakka: Color Club – Revvvolution
  • Laatta: Pueen 33
  • Päällyslakka: Flormar Matifying Top Coat

Translation: Two un-used polishes teamed up here: the beautiful A Definite Moust-Have and textured Zoya Tomoko. Wanted to make these Minnie Mouse themed but my husband said they look like Christmas wrapping paper 😀 Oh well… After the comment I decided to change the mani a bit by removing the wrapping paper nails and replacing them with some stamps and rhinestones.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s