Hempeellä linjalla jatketaan

Olen nyt kehittänyt jostain aivan hillittömän himon hempeisiin, nudensävyisiin lakkoihin. Siksi ei tarvinnut kahta kertaa miettiä mihin lakkoihin tarttuisin seuraavaksi, kun postilaatikkoon pätkähti OPIn luonnonvaalea My vampire is buff sekä vaalea beige Don’t pretzel my buttons. Näiden kaverina saapui myös vaaleanruskea Berlin there done that, mutta se sai nyt jäädä odottamaan vuoroaan.

Olen jo pitkään halunnut kokeilla sanomalehtikynsien tekemistä, eli tekniikkaa jossa lakatuille kynsille siirretään tekstiä esim. puhdistusaineella kastelluista sanomalehdenpalasista. Päätin tehdä näistä kahdesta vaaleasta väristä ensin pohjan siirrettäville teksteille tuorekelmumenetelmällä (saran wrap technique):

Kelmutetut kynnet + leima

Kelmutetut kynnet + leima

Lakkasin kaksi kerrosta vaaleampaa My vampire is buffia, jonka lakkasin päälle yhden kerroksen tummempaa Don’t pretzel my buttonsia. Kun DPMB oli vielä märkä, töpsöttelin lakan päältä pienellä tuorekelmupallolla. Näin päällimmäinen lakkakerros lähti osittain pois paljastaen pohjalla olevan MVIB:n. Tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon, kynsille jäänyt väri on todella hempeä ja kaunis. MVIB oli melkoisen haastava levitettävä, kahdella runsaalla kerroksella sai juuri ja juuri katseenkestävän lopputuloksen, mutta tällaisena pohjalakkana muille koristeluille se sopii hyvin. DPMB sen sijaan levittyi (ainakin yhdellä kerroksella) kuin unelma, ja sen sävykin on aivan täydellinen! Ihana vaalea maitokahvi, nam.

20130921-111749.jpg

Ihanaiset <3

Ihanaiset ❤

Nimettömiin leimasin Handyn laatasta nro 48 tekstiä sanomalehti-ideaa mukaillen Color Clubin Revvvolutionilla.

Varsinaiset sanomalehtiviritykset eivät sitten onnistuneetkaan toivomallani tavalla. Yritin ensin siirtää tavallisesta sanomalehtipaperista mustetta kynsille, mutta koska olin laittanut edellisenä iltana kynsille Seche Viteä, muste ei tahtonut tarttua kynsille, sormien iholle kylläkin. Onneksi FB:n Kynsikoristelut-ryhmästä löytyi pikainen apu, ja sieltä saadun vinkin perusteella sain musteen siirtymään lopulta aikakauslehdestä leikatuista sivunkappaleista – vanha MeNaiset lehti hyötykäyttöön! Kiitos vielä kerran, Heidi ja Mira 🙂

20130921-133125.jpg

20130921-135712.jpg

Näillä kelpaa lähteä tänään juhlistamaan miehen työkaverin nelikymppisiä 🙂

Käytetyt lakat ja muut jutut / Used polishes & other stuff:

  • OPI – My vampire is buff (2 kerrosta)
  • OPI – Don’t pretzel my buttons (1 kerros)
  • töpöttelyyn tuorekelmua
  • päällilakka: Seche Vite
  • leimauslakka: Color Club – Revvvolution
  • laatta: Handy 48
  • painotekstin siirtoon kappaleita aikakauslehdestä ja Neo-Amisept -puhdistusainetta

Translation: I tried the saran wrap technique and newspaper nails for the first time using OPIs My vampire is buff & Don’t pretzel my buttons – those shades are pure love!

20130921-140308.jpg

Mainokset

One thought on “Hempeellä linjalla jatketaan

  1. Päivitysilmoitus: Syyskuun suosikit | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s