Ideointia lakkauskilpailua varten

Osallistuin varmasti monen muun innokkaan lakkaajan tavoin nettikauppa Adeninan syksy-aiheiseen lakkauskilpailuun, johon osallistumisaika päättyi eilen. Kilpailun palkinto on aivan mieletön (yli sadalla eurolla kynsilakkoja ja leimaustarvikkeita), joten tietty sekin kiilsi silmissä kun päätin osallistua. Tämä oli muuten eka kynsiaiheinen lakkauskilpailu, johon osallistuin, jei! Mietin pitkän aikaa sopivia lakkauksia, jotka a) olisivat syksyiset ja b) jotka olisivat kuitenkin itseni näköiset ja itselleni mieluisat. Syksy ei ole ollenkaan mun vuodenaikani, enkä halunnut tehdä tummia syksykynsiä.

Alkuun valitsin väreiksi lämpimät oranssin ja kullan. Suunnittelin vähän kaikenlaista liukuvärjäyksestä leimaamiseen, mutta toteutus ei oikein vastannut ideaa. Tässä kuvia ekasta versiosta, joka olisi mielestäni toiminutkin hyvin, jos nuo kultaiset leimat olisivat näkyneet paremmin. Vasuriin laitoin Messy Mansionin laatasta nro 17 langalla istuvia lintuja ja oikeaan puussa istuskelevia lintuja. Muuttolintuja syksypuuhissaan, tietty.

20130909-084642.jpg

20130909-084653.jpg

20130909-084711.jpg

Toisessa versiossa unohdin kultaiset leimat ja lisäsin tummaa vihreää ja tein peukkuihin teippikoristelut. Nämä kynnet esittelinkin jo viime viikon lopulla täällä blogissa:

20130912-143852.jpg

20130912-151059.jpg

Varsin kivat omaan silmään, mutta vielä piti kokeilla jotain muuta. Sain sopivasti juuri kilpailun viimeisellä viikolla lahjaksi Zoyan syksyn PixieDust-kokoelman, joten valitsin lopullista kilpailulakkausta varten kokoelman oranssin Dharan ja sille kaveriksi Barry M:n nudelakan Lychee. Jotta tästä postauksesta ei tulisi kuitenkaan mitään kilometrin mittaista, laitan lopulliset kilpailukynnet vielä erilliseen esittelyyn.

Ja nyt jännäämään kilpailun finalistien julkistamista..!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s