Vetskarikynnet

Näihin kynsiin sain idean My dazzling nails -blogin EliZaaalta. Hän esitteli upeita musta-minttuisia vetoketjukynsiään FB:n Kynsikoristeluissa, ja mä huomasin vähän väliäni jääväni vaan tuijottamaan hänen luomuksiaan. Mulla on ollut hopeisia vetoketjudecaleita jo pitkään jemmassa, mutta en vaan ole tullut kokeilleeksi niitä. Nyt käyttämättömien lakkojen laatikossa poltteli Kynsikirpalta ostettu Zoyan neonkorallinpinkki (?) Micky ja leimaustarkoituksiin hankkimani Color Clubin holo Harp on it, joten ne pääsivät vetskaridecalien kaveriksi kynsille tällä kertaa.

Keinovalossa

Keinovalossa

Hankalinta näitten decalien kanssa kikkaillessa oli saada tuo ”aukeavan” vetoketjun alta näkyvä lakka osumaan oikeaan kohtaan suhteessa päälle läntättävään decaliin. Tiesin etten missään nimessä saisi lakkaa sudittua juuri oikeaan kohtaan (ainakaan niin että olisin itse tyytyväinen lopputulokseen), joten päätin mennä sieltä mistä aita on matalin: lakkasin ensin kaikki kynnet kahdesti Zoyalla, sen jälkeen asettelin vetoketjut paikoilleen ja vasta viimeiseksi sudin nail art -siveltimellä Harp on it:iä peukkujen ja nimettömien kulmiin.

20130915-090143.jpg

20130915-090152.jpg

Kivat näistä tulikin, vaikka oletin Zoyan olevan pullon perusteella vähän vähemmän sähäkkä väriltään. Saas nyt nähdä jääkö tää mun lakkalaatikkoon vai laitanko sen eteenpäin. Levittyvyydeltään tää ei ollut ihan niin hyvä kun olisin toivonut, mutta peittävyys oli hyvä kahdella kohtuullisen reilulla kerroksella.

20130915-090200.jpg

20130915-090211.jpg

Decaleitten kynsillesiirtämisessä käytin nyt ekaa kertaa Wasting Lifestylen Emman laatimaa tutoa, ja hyvin toimi. Siirsin aiemmin decalit tosi hankalasti vesiastian pohjan kautta onkien kynsille, mutta nyt hiffasin käyttää hommassa kasteltua kynttä ja pinsettejä – huomattavasti helpompaa ja säästää hermoja n. 100 kertaa enemmän.

20130915-090219.jpg

Käytetyt lakat ja muut jutut:

  • Zoya – Micky (2 kerrosta)
  • Color Club – Harp on it
  • hopeiset water decalit
  • päällyslakka: Seche Vite

20130915-090132.jpg

Mainokset

8 thoughts on “Vetskarikynnet

    • Ehdottomasti! Ja Micky on kyllä upee, mitä enemmän tätä katselen niin sitä enemmän tästä tykkään. Taitaa siis jäädä mun lakkaporukkaan tämä 🙂

  1. Päivitysilmoitus: Syyskuun suosikit | Kynnet iskussaan ☆

  2. Päivitysilmoitus: L-U-V MDNA | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s