Tallinnanreissun löytöjä ja karkkinen sokeri-ihastus

Loistavan keikkareissun lisäksi Tallinnan/Helsinginreissu oli myös hyvä kynsilöytöreissu. Laivalta bongasin Essien Ota 3, maksa 2 -tarjouksen, mukaan lähti ihanan neonkoralli Sunday funday, tummanhopea Over the edge sekä violetti The girls are out, joka on tässä vaiheessa löytänyt jo uuden kodin Kynsikirpan puolelta, sillä sävy oli minulle vähän turhan kylmä. Pahoin pelkään että Over the edgelle käy samoin, Sunday funday sitä vastoin saa jäädä mulle sillä se on kynsillä aivan hurmaavan sähäkkä! Se on varpaankynsillä parhaillaan, mutta en ole kuvannut sitä blogiin koska varpaat.

Kävimme kotimatkalla vielä Vantaan Jumbon kautta, josta mukaan tarttui Konadin musta leimauslakka sekä törkyhintainen IsaDoran tekstuurilakka Candy crush – täydellinen lakka Robbie-kynsiä ajatellen ja onhan se aivan uskomattoman suloinen myös sävynä. Taitaa muuten olla dupe Golden Rosen tekstuurilakalle nro 52.

Jumbosta mukaan lähti myös ekat Golden Rosen Jolly Jewelit nro 102 ja 122 sekä Wettiksen Fergie-kokoelman kultaglitterpommi Glamorous.

Kotiin tullessamme postilaatikossa odotti vielä Kynsikirppaostos, eli OPIn Bond-tyttökokoelmasta vaaleanpunainen Liquid sand Pussy Galore.

Ostoksia Tallinna

Materialismionnellisuus!

Ensimmäisenä reissuostoksista käyttöön pääsi IsaDoran kehuttu tekstuurilakka Candy crush, jonka päälle leimasin China Glazen Passionilla Pueenin laatasta nro 26. Söpöä ja herkkää:

20130909-084235.jpg

20130909-084244.jpg

20130909-084254.jpg

Lakkauksessa käytetty:

  • IsaDora – Candy crush
  • leimauslakka: China Glaze – Passion
  • laatta: Pueen 26

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s