Alkaa sujua!

Arkistojen kätköistä, kynnet elokuulta 2013:

Tänä kesänä siis päätin, että minähän hitto vie opettelen sen leimaamisen vaikka järki lähtisi. Olin jo hommannut mustan xl-stamperin (tuttavallisemmin löllöstampperin pehmeän päänsä vuoksi), setin Pueenin laattoja sekä litran (!) puhdasta asetonia laattojen ja stamperin puhdistamista varten. Pikkuhiljaa, useamman harjoituskerran jälkeen tulosta alkoi näkyä – ja mä olin niin tohkeissani ettei mitään rajaa! Ihan mieletön onnistumisen tunne kun alkaa haltsata jotain, jonka eteen on nähnyt vaivaa (ja repinyt raivoissaan liki tukan päästä).

Laitoin kynsille ekaa kertaa Helsingin Kampin BBE-liikkeestä minulle diilattua (kiitos Milja!) Golden Rosen Holiday-tekstuurisarjan lakkaa nro 53. Lakka on upeasti auringossa säihkyvä korallinoranssi hiekkalakka, aikalailla samaa sarjaa OPIn Jinxin kanssa. Tuo Kampin liike olikin muuten ainoa paikka Suomessa josta näitä Golden Rosen hiekkalakkoja sai vielä kesällä. Nyttemmin liike on sulkenut ovensa, eikä näiden saannista ole varmuutta Suomessa. Itse olen tilaillut näitä lakkoja Bulgariasta (beautycosmetic.biz), koska näissä on todellakin hinta-laatu -suhde kohdallaan: Beauty Cosmeticsilta tilattuna yhden lakan hinta on 2,64 euroa, postikulut n. 10 lakalle on 10 euroa.

Halusin kokeilla lakan kanssa leimoja, mutta pitäydyin vielä tässä vaiheessa kainosti pienemmän kokoisissa kuvioissa. Siksipä valitsinkin Pueenin laatasta nro 46 linjakkaan perhosen, jonka leimasin Color Clubin Revvvolutionilla (mahtava leimauslakka!)

Image

Kohdistus ei osunut ihan täysin nappiin, mutta eipä se siinä vaiheessa paljoa haitannut kun sain kuvan noin kauniisti ylipäänsä kynsille asti 🙂

Käytetyt lakat ja muut jutut:

  • Golden Rose Holiday – 53
  • leimauslakka: Color Club – Revvvolution
  • leimauslaatta: Pueen 46
Mainokset

3 thoughts on “Alkaa sujua!

  1. Päivitysilmoitus: Vuoden kärkikymmenikkö | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s