Minä sen leimaamisen vielä opettelen

Kynnet elokuulta 2013:

Mainitsin aikaisemmin kynsien leimaamisen ja sen, miten pirullisen vaikeaa se tuntuu olevan. Kokeilin leimaamista loppukeväästä itsekin valitettavan huonoin lopputuloksin, mutta kesän edetessä päätin sisukkaasti oppia leimaamaan vaikka järki menisi. Ja kyllähän se oli mennäkin, kun lietsoin itseni hirveisiin raivareihin istumalla keittiön pöydän ääressä ja yrittämällä epätoivoisesti saada kuviota nousemaan laatalta leimasimelle ja siitä kynnelle. Mutta eipä onnistunut, ei. Aina joku vaihe meni mönkään ja mun alkoi mennä usko koko hommaan.

Mutta sitten asiat alkoivat mennä oikeaan suuntaan. Tilasin ebayn ihmeellisestä maailmasta nk. löllöstampperin, jonka pehmeäpäisenä leimasinversiona piti helpottaa kuvion nousemista laatasta. Ostin myös ensimmäistä kertaa Biltemasta litran asetonia laattojen ja stampperin siistimistä varten. Tilasin myös netistä Pueenin Love Elements -sarjan leimauslaatat – ja katso! Leimaaminen alkoi pikkuhiljaa onnistua!

Ihan täydellistä jälkeä ei vielä ekalla kerralla tullut, mutta mä olin tyytyväinen kun sain edes jotain kuviota siirtymään kynsille asti:

Image

Käytetyt lakat ja muut vermeet:

  • Pohjana vaaleanpunainen glitterliuku, päällä OPI – You callin’ me a lyre? + Pirouette my whistle
  • leimauslakka: Golden Rose – Matte 106
  • leimat: Pueen 45 ja 46

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s