Kuinka mokakynnet pelastetaan

Leimattu Britta kesti kynsillä kivana pari päivää, mutta sen jälkeen kärjet alkoivat olla aika surullisessa kunnossa. Suurimpana syypäänä lakkauksen tuhoon oli geelilakkauksen poisto, jonka suoritin äitini kestolakoille. Mulla oli kyllä suojahanskat kädessä, mutta eipä paljoa hanskatkaan lakkauksia suojele jos kestolakkojen poistoaine sulattaa hanskoista sormenpäät…

Yritin siis eräänä iltana ”ihan vaan vähän” pelastaa lakkauksia. Eka ajatus oli tehdä tippeihin liukuvärjäys Flormarin harmaalla hololakalla nro 814 ja töpöttelemällä siihen päälle vielä GR Jolly Jewelsin hopeista glitterpläjäystä nro 102. No juu ei onnistunut. Liukuvärjäyksen ja värivalinnan lopputuloksena sormet näyttivät pakkasen puremilta, joten fiksuna tyttönä lisäsin toki päälle vielä OPIn ihanaa glittertopperia Pirouette my whistle. Onnistuiko vieläkään? No ei. Ei muuta kun päälle lisää lakkaa, Seche Vite kuivaamaan väliin ja sitten OPIn You callin’ me a lyre?. Ajattelin että lakkaukseen olisi näin tullut sellaista ihanaa utuisuutta ja herkkyyttä mutta hitot: tipit kyllä näyttivät ihan kohtuullisilta, mutta kynsipeti näytti siltä kuin olisin viilannut kynnet puhki sähköviilalla. Not a hot look. Menin lopulta 2 tunnin lakkaussession jälkeen nujerrettuna nukkumaan, ja harmittelin että vasta seuraavana iltana aikaisintaan olisi aikaa tehdä koko kynsisetti uusiksi: pelkällä asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella en saisi tuota glitteroksennusta kynsiltä pois, eikä pohjimmaisena lakkauksena oleva kestolakka todellakaan kestäisi sitä määrää asetonia, jonka tuo lakkausrykelmä olisi vaatinut.

Aamulla totesin että kynsille on ihan pakko keksiä jotain, en pystyisi katsomaan sellaisia hirvityksiä iltaan asti. Juuri silloin nuorimmaisemme nukahti sopivasti aamupäikyilleen ja esikoinen touhusi omiaan, joten hetkeni koitti: lakkalipastosta näppeihin vielä käyttämätön Golden Rosen hiekkalakka nro 52 ja lakkaamaan pikavauhtia.

Riskinotto kannatti, sillä GR ei pettänyt tälläkään kertaa ja hiekkalakka peitti alleen nuo 7 mokakerrosta, jotka lakkasin kynsilleni edellisenä iltana. Puhumattakaan siitä, että Holiday nro 52 on aivan valtavan kaunis marjapuuronvärinen hiekkalakka – rakkautta! Taitaapa vielä olla dupe IsaDoran Candy Crush -tekstuurille.

Illalla päätin vielä ”ihan vähän vaan” leimailla ja lisäsin lisäksi leimaamattomiin kynsiin Kynsihörhöjen lahjaringistä saatuja pyöreitä niittejä. Kynsistä tuli tosi kauniit, vaikka itse sanonkin 🙂

Niitit kiinnitin tällä kertaa kynsiliimalla, saas nähdä millainen projekti niiden poistaminen tulee olemaan.

20130906-210916.jpg

20130906-210926.jpg

20130906-210935.jpg

Käytetyt lakat ja muut jutut:

  • Golden Rose – Holiday 52
  • leimauslakka: Barry M Silver foil
  • laatta: Pueen 49
  • pyöreät niitit

20130906-210941.jpg

Mulla on nyt vielä vähän hakusessa tämä blogin kuvapuoli, kauhean hankala arvioida mikä kuvakoko on sopiva. Omalla koneella ja iPadilla katsottuna nämä näyttäisivät olevan ihan ok-kokoisia, miltäs teidän muiden silmään kuvat näyttävät?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s