Holoisa kirppislöytö

Ja taas ollaan ajastettujen postausten jälkeen tämänhetkisissä kynsissä.

Yritin saada viimeisimpiin kynsiin, eli hiekkaisiin sateenkaariin jotain uutta potkua parin päivän kynsilläolon jälkeen, mutta lopulta onnistuin mokaamaan ne aivan täysin: yritin leimata  niiden päälle Bundle Monsterin laatalla BM-320 vesimarmorointia muistuttavan kuvion tummanharmaalla leimauslakalla, mutta lopputulos oli aivan järkyttävä. En viitsinyt edes kuvata niitä, niin nopeasti ne saivat lähtöpassit kynsiltä. Hinkkasin leimat pois puhtaalla asetonilla, joten tietysti hiekkalakkojen pinta kärsi projektissa. No, iskin päälle uudet kerrokset hiekkalakkaa ja niiden päälle leimasin simppelisti kuviot Pueenin laatasta 45 (kuvassa keskellä alla):

Pueen 45

Pueen 45

Lopputulos olisi ollut ehkä ihan ok, mutta jossain hetkellisessä mielenhäiriössä ajattelin laittaa päälle lopuksi kerroksen Poshén pikakuivattavaa päällyslakkaa. Major fail. Ainoastaan Zoyan hiekkalakat kestivät katsetta päällyslakan jälkeen, muista tuli vaan… tylsiä. Kuvia ei ole sattuneesta syystä tästä(kään) vaiheesta.

Kestin kuitenkin niitä päällyslakalla kuorrutettuja tylsiä hiekkalakkoja päivän, jonka jälkeen otin koko setin pois ja päätin valita käyttämättömien lakkojen kasasta välillä jotain ihan muuta kuin hiekkalakkaa.

Näppeihin osui parin kuukauden takainen kynsikirppislöytö, Make Up Storen vaaleanpuna-violetti hololakka Britta. Tämän bongasin kynsikoristekirppikseltä huutokauppapäivän jälkeen, ilmeisesti kukaan ei halunnut tätä kokoelmiinsa varsinaisena huutispäivänä, joten päätin antaa lakalle uuden kodin naurettavan alhaiseen 7 euron hintaan – tähän hintaan sisältyi myös kaupanpäällisiksi tullut lila Flormarin hololakka sekä postit (3,50 eur), eli Britta oli siis suorastaan ilmainen.

Ja kuin ihana lakka tää nyt sitten onkaan! Harvoin multa pääsee kirosanoja ihastellessani jonkun lakan kauneutta, mutta voi j*malauta sentään! Jopa mun mies, joka yleensä kehuu lakkoja kohteliaan hillitysti, suorastaan häkeltyi tän lakan nähdessään. Eikä ihme, koska lakan holoefekti oli jo pelkästään keinovalossa uskomaton. Behold the beauty of Britta:

20130903-172933.jpg

Hetken lakkaa ihasteltuani totesin, että mun on pakko vähän hillitä tätä, en haluaisi katsella omilla kynsillä kuitenkaan ihan näin rajua lineaariholoefektin omaavaa lakkaa. Päätin valita tämän hetken lempikoristelutyylini ja (taas) leimata Britan päälle China Glazen Emotionilla ja Pueenin laatalla nro 33.

20130903-173123.jpg

Keinovalossa

Luonnonvalossa, varjo

Luonnonvalossa, varjo

Luonnonvalossa, varjo

Luonnonvalossa, varjo

Tykkäsin tosi paljon lopputuloksesta. Leimat ovat juuri sen verran peittävät, että se vie Britasta sen räikeimmän holon, mutta ei toisaalta peitä liikaa. Leimat tuo mun mielestä lakalle vaan lisää syvyyttä ja herkkää fiilistä. Suorassa auringonvalossa otettuja kuvia mulla ei valitettavasti ole, iPhonen kamera oli seota kun yritin kuvata holoefektiä pihalla auringon paistaessa!

Lakan pohjana näissä on viime viikolla tekemäni kirkkaat CND Shellacin kestolakat, ja näemmä ne sopivat hyvin hololakan pohjalle. Pelkäsin alkuun, että Britta jättää lakkausvaiheessa kaljuja kohtia ja selviä sudinjälkiä, mutta onneksi näin ei käynyt.

Käytetyt lakat ja muut:

  • Make Up Store – Britta
  • leimauslakka: China Glaze – Emotion
  • laatta: Pueen 33

20130903-173251.jpg

Mainokset

2 thoughts on “Holoisa kirppislöytö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s