”Try nail stamping” they said…

…”It’ll be fun” they said. Jep, helpommin todellakin sanottu kuin tehty. Alkukesästä aloin kiinnittää huomiota kynsien koristelutyyliin, jota kutsutaan leimaamiseksi. Siinä kaikessa yksinkertaisuudessaan kuviolaatalta nostetaan leimasimen avulla leimauslakalla tehty kuvio, joka siirretään kynnelle. Kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei tottavie ole.

Halusin kuitenkin oppia leimaamisen jalon taidon, koska lopputulos onnistuneesti leimatuissa kynsissä on vähintäänkin upea. Tästä esimerkkinä Nail Art by Belegwen -blogi, jossa on toinen toistaan upeampia leimattuja kynsiä – suosittelen kurkkaamaan!

Hommasin siis Konadin aloituspakkauksen, mutta aika pian huomasin, etten ainakaan niillä välineillä saisi itseä miellyttävää lopputulosta aikaan. Jälkeenpäin tajusin, että mulla mättäsi aika monikin asia: leimasin oli liian kova, käytin vääränlaista kynsilakanpoistoainetta kuviolaattojen puhdistamiseen ja muutenkin taisi tekniikka olla hakusessa.

Näiden kuvien ottamisen jälkeen hautasin epäonnistumisen edessä lannistuneena leimaushaaveeni hetkeksi, kunnes innostuin siitä taas vähän myöhemmin.

Mutta tässä kuitenkin nämä ihan ekat yritelmät, feast your eyes:

Konadit vasurissa Ekat leimat oikeassa

 

Jaa että mikä näissä on pielessä? No, kuvat ei nousseet kunnolla laatoilta ja asemointikin on vähän sinnepäin. Syy löytyy tietty aina muualta kuin leimasimen varresta, joten pidän tietysti syypäänä epäonnistumiseen noita kärpäsenkakan kokoisia kuvioita. Kokokynnenkuviothan olisi siis onnistuneet kertalaakista… Not.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s