CND Shellac

Loppuvuodesta 2012 etsin siis tapaa saada nysäkynteni kasvamaan edes vähän mittaa ja ennenkaikkea halusin saada ne ylipäänsä hyvään kuntoon. Samantien geelikynsien poiston jälkeen kynteni alkoivat napsua poikki ja liuskoittua vaikka lakkasin niitä ahkerasti. Myös kuivat kynsinauhat ärrrrsyttivät.

Luin netistä muiden kokemuksia kestolakoista ja törmäsin keskusteluun CND Shellac -lakoista. Moni kirjoittaja kehui kyseistä merkkiä joten tapani mukaan innostuin asiasta täysillä ja melkeinpä siltä istumalta tilasin lakkauksiin vaadittavat tavarat ympäri maailmaa: uv-uuni, CND Shellac Base Coat ja Top Coat, värilakkoja ranskalaista manikyyriä varten (valkoinen lakka tippejä varten, läpikuultava vaaleanpunainen), geelilakan poistoainetta, Scrub Fresh -nestettä kynnen rasvaisuuden poistamiseen, D Sperse -nestettä lakkauksen viimeistelyyn, viiloja, kynsinauhaöljyä, appelsiinipuutikkuja. Tavaroita odotellessani kävin läpi lisää keskusteluja ja YouTube-videoita liittyen lakkauksiin ja asioihin, joita pitäisi ottaa huomioon. Tässä kynnet.com -sivuston esittely Shellaceista:

CND Shellac on ensimmäinen, aito ja alkuperäinen geelilakka kynsille!

Shellac levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan viilaamista, eikä pois poraamista. Ei vahingoita kynttä millään tavalla! Ammattilaisten hoitolassa tekemä lakkaus kestää ja pysyy kauniina ja kiiltävänä kahdesta kolmeen viikkoa.

Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle.

Joulukuun puolivälissä 2012 lopulta pääsin tekemään nysiini ekat lakkaukset, ja viikon käytön jälkeen ne näyttivät tältä:

Image

Behold, it was a Christmas miracle! Kynnet näyttivät hyvältä, terveiltä ja ne jopa kasvoivat liuskoittumatta ja katkeilematta pikkuhiljaa. (näin jälkikäteen harmittaa etten tajunnut ottaa niistä kärsineistä nysistä kuvaa. Oh well) Läträsin kynsille ja kynsinauhoille öljyä 3 kertaa päivässä, rasvasin käsiäni ahkerasti ja käytin mm. tiskaamisessa kumihanskoja. Vaihdoin lakat n. 10 päivän välein ja joka kerralla eron huomasi edelliseen lakkauskertaan: vanhat liuskoittumat kasvoivat pikkuhiljaa pois ja uusi kynsi kasvoi vahvana ja siistinä. Olin lievästi sanottuna haltioissani ja jaksoin hehkuttaa näitä lakkoja kaikille, jotka vähänkin jaksoivat kuunnella…

Postaan seuraavaksi kestolakkauksiani vanhimmista alkaen, jos jotain kysyttävää lakkauksiin liittyen tulee niin vastaan niihin mielelläni – kommenttiosio on auki 🙂

Mainokset

4 thoughts on “CND Shellac

  1. Onko Shellac menetelmä vieläkin mielestäsi hyvä? Otin nyt ensikertaa sellaisen lakkauksen ulkomailla ja tuntuu ihanalta kun kynsissä ei ole rutun ruttua eikä naarmun naarmua. Olen nyt jonkin verran lukenut eri sivuilta kuinka se korjaisi ja pitäisi kynnen hyvänä ja terveenä ja haluaisin mahdollisesti hankkia itsellenikin välineet näiden kynsien tekoon. Mistähän kannattaisi etsiä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s